Eylül 19, 2023

Barcelona - Royal Antwerp İddaa Tahmini 19.09.2023

Barcelona'da Pedri ve Araujo sakat. Antwerp'te yeni bir eksik yok. 

Geçen sezon yaşanan Şampiyonlar Ligi hayal kırıklığından sonra Xavi evinde güçlü bir başlangıç yapmak isteyecektir. Porto ve Shakhtar'ı da dahil ettiğimizde grupta Barça'yı zorlayabilecek bir takım görünmüyor. 

Antwerp ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde. Van Bommel PSV ve Wolfsburg ile Şampiyonlar Ligi maceraları yaşamıştı. Bu arenaya alışkın. Hatta PSV ile Valverde'nin Messili Barcelonası ile karşılaşmış 4-0 ve evinde 1-2 yenilmişti. Antwerp'in bugün zorlanacağı bölge orta alan olacaktır. Çok genç oyunculardan kurulu orta saha Barcelona'dan rol çalmakta zorlanır. Diğer yandan Balikwisha etkisini ilk maçtan göreceğimizi düşünüyorum. Van Bommel sağda ya da solda genç yeteneği kullanabiliyor. Bugün biraz daha Balde'nin üzerine oynatabilir onu. Bu genç ismi özellikle izleyin derim. 

Barcelona'da Cancelo'nun yeri artık garanti. Tek soru Felix mi solda yer alacak yoksa Gavi'li bir ileri üçlü mü göreceğiz. Raphinha da sağ tarafta yerini alacak. Xavi, Lamal'ı biraz daha hamle oyuncusu olarak 2. yarıda sahaya sürecek gibi gözüküyor. 

İlk 11'lerde Gavi, De Jong, İlkay ve Oriol dörtlüsünü görürseniz, İlk yarı 1.5 altı 7/10 ve daha çok gol 2. yarıda atılır bahisleri düşünülmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder