Eylül 28, 2023

Granada - Real Betis İddaa Tahmini 28.09.2023

Granada'da önemli bir eksik yok. Betis'te Bartra, Luis Henrique ve forvet Willian Jose dinlendiriliyorlar. Sol bek Sabaly ve Fekir sakat. 

Endülüs bölgesinden iki ekip derbide karşılaşıyorlar. Granada ligin keyifli takımlarından biri oldu. Pozisyon üretmek konusunda sıkıntıları yok ama takım savunması noktasında zorlanıyorlar. Boye'nin gelişiyle 3. bölgede yeni yeni oyunlarını oturtmaya çalışıyorlar. Palmas karşısında rakip 10 kişiyken tepki veremediler ve ev sahibine boyun eğdiler. O kötü futbolu unutturmak adına derbi motivasyonu ile saldırgan bir ekip göreceğimizi düşünüyorum. 

Betis Avrupa maçları ile birlikte kısıtlı bir kadroyu kullanmak zorunda. Pellegrini 3 ismi dinlendiriyor ama Isco, Guido ve Pezella'yı asla dinlendiremeyecek gibi gözüküyor. İyi haber William Carvalho iyileşti, son bölümlerde şans bulup orta alana takviye olabilir. Cadiz karşısında net pozisyonları kaçırdılar. Betis zaten forvetleri ile skor bulan bir takım değil, daha çok kenar oyuncularının katkısını almak zorundalar. Bugün Abde, muhtemel sağ bek Aitor ve sağ açık Rodri skora yakın isimler olacak. 

Granada'nın 3 puan hasretiyle ofansif oyunu Betis'e kontralarla çok pozisyon doğurabilir. İki taraf adına goller izleriz. 3. golü de beklediğim için 2.5 üst bahsini öne koydum. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder