Eylül 21, 2023

Panathinaikos - Villarreal İddaa Tahmini 21.09.2023

Ev sahibinde stoper Jedvaj ve sağ bek Vagiannidis sakat. Sol bek Juankar cezalı. Villarreal'de stoper Cuenca, Coquelin ve orta saha Terrats sakat. 

Villarreal'de kalede Reina'yı göreceğiz. Denis Suarez, Brereton gibi ligde süre alamayan oyuncular sahada yer alacak. Gerard, Capoue, Albiol dinlenebilir. Sarı Denizaltılar yeni menajerleri ile ilk galibiyetlerini Almeria karşısında son dakikalarda aldılar. Buna rağmen göz doldurduklarını söyleyemem. Almeria daha fazla pozisyon üretti o gün. Pacheta'nın tecrübesizliği hem ligde hem de Avrupa'da Villarreal'i zorlar. 

Pana tarafına bakarsak Şampiyonlar Ligi'ne Play Off'larda veda ettiler. Dnipro ve Marsilya'yı önceki turlarda elemişlerdi. Villarreal'e göre zor maçlar oynadılar. Ev sahibindeki 3 eksik kritik eksikler. Saydığım maçlarda 3 isim de defansta yer aldı hep. Bu eksikler olmasaydı Pana lehine daha net bir bahis verebilirdim ama özellikle İspanyol Juankar'ın hücumdaki etkinliğini iyi bildiğim için biraz daha temkinliyim. Pana yenilmez bahsi 6/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder