Eylül 24, 2023

Las Palmas - Granada İddaa Tahmini 24.09.2023

Palmas'ta forvet Sandro en önemli eksik. Granada'da önemli bir eksik yok. 

Ligin iki yeni takımı karşılaşıyorlar. İkisi de henüz La Liga kalitesinde maçlar oynayamadı. Palmas kendi sahasında alabildiği iki beraberlikle 2 puan toplarken, Granada'da yine kendi sahasında bir kez kazandı ve 3 puan topladı. İkisi adına da kritik bir maç olacak. 

Granada sürekli yüksek skorlu maçlara imza attı. Bunun bir sonu gelecektir. Paco Lopez bugün farklı bir sistemle sahada olabilir. 5-3-2 ile defansif bir oyun görebiliriz. 

Diğer yandan Palmas mücadelesi ile beğendiğim bir takım oldu. Değerli bir kalecileri var ve çoğu maçı takımı adına tutmayı başarıyor. Fakat 3. bölgedeki handikapları kalecinin tuttuğu maçları puana çevirmelerini engelliyor. 

Bugün biraz daha Las Palmas'ın oyununu Granada'ya kabul ettirebileceğini düşünüyorum. Hafta içi Real Madrid ile oynayacakları için 3 puan Palmas adına daha değerli olmalı. Taraf bahsine girmem. Alt üst kısmında alta yakınım. Gazete yazısını hazırlarken 2.5 alt ya da ilk gol Palmas atar arasında kararsız kalmıştım. Granada'nın muhtemel 11'lerde 5'li savunma düzenini görünce 2.5 alta yaklaştığımı söylemeliyim. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder