Eylül 23, 2023

Osasuna - Sevilla İddaa Tahmini 23.09.2023

Osasuna'da stoper Unai Garcia, orta sahalar Brasanac ve Moncayola sakat. Sevilla'da Ramos, Suso, Mariano Diaz ve Acuna sakat. 

Sevilla Şampiyonlar Ligi'nin ardından lig maçına çıkıyor. Ligde daha yeni 3 puanla geçen hafta tanışabildiler. Ligi boşlama gibi bir ihtimalleri yok. Mendilibar hafta içi maçına göre 2-3 değişiklikle bu maça çıkacaktır. Palmas maçında şans verdiği Rafa Mir tekrar forvette bekleniyor. Lukebakio ve Ocampos ile forveti tamamlarlar. 

Osasuna ilk oynadığı Celta maçı dışında, Getafe, Bilbao ve Valencia'dan toplam 6 gol yedi. Bu sezona savunmada sorunlu başladıklarını aslında Club Brugge maçını da bu sorunlar nedeniyle kaybettiklerini söyleyebilirim. Kalede Herrera da henüz formunda değil. Bugün ofansif olarak pozisyon bulmakta zorlanmazlar ancak defansları da Sevilla'nınki kadar kötü. 

Rafa Mir'in geçen haftaki oyununu çok beğenmiştim. Gol atamamış olabilir, bu maçta kaçırdıklarını telafi edebilir. İlk yarıda Sevilla'dan gol bekliyorum. Riskli bir tahmin stake biraz düşük. Deplasman İlk yarı 0.5 üstü 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder