Eylül 30, 2023

Girona - Real Madrid İddaa Tahmini 30.09.2023

Girona'da önemli bir eksik yok. Real Madrid'te Alaba, Militao, Arda ve Courtois sakat. 

Girona'nın çıkışını yakından izledik. Hedef maçlarına biraz erken geldiler. Liderlik ve kendilerini ispatlamak adına önemli bir maç. Geçen sezon da Real Madrid'i kendi evlerinde 4-2 yenip, deplasmanda berabere kalmışlardı. Bu anlamda stres yapabilecekleri bir durum yok. Asıl stresli taraf Real Madrid olacak çünkü geçen sezon kazanamadıkları takım bu sefer daha geliştirilmiş versiyonuyla karşılarında olacak. 

Real tarafında beklerde Mendy ve Carvajal bekleniyor. Stoperde Nacho ile Rüdiger yer alacak. Vinicius iyileşti, Rodrygo kesilebilir. Joselu ve Vini ile forvet tamamlanacak. Orta alanda Modric yer alabilir. 

Her iki takımın da oyalanmadan kaleye gideceği bir maç olacak. Lucas'ın Atletico Madrid derbisinde Lino karşısında ezildiğini izledikten sonra benzer bir oyuncu olan Savinho'yu durdurmak adına Carvajal mutlaka Valverde'den yardım almak zorunda. 

Son dakikaya kadar heyecan dolu bir maç izleyeceğiz. Kenardan gelecek oyuncular da önemli ve kritik olacak. Gol bahislerini değerli buluyorum. İlk 45'te en az iki gol izleriz. 8/10 

Skorum ise 2-2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder