Ekim 22, 2015

Avrupa Ligi 3. hafta

* KG var *

Athletic'te yedek forvetler Kike Sola ve Viguera kadroya alınmadılar.

Partizan'da yedek oyuncu Ilic, as orta saha Brasanac ve Jevtovic sakat. Sol bek Subic cezalı.

Partizan 6 puanla lider durumda. Pazar günü teknik direktör değişimine gittiler. Ljubinko Drulovic yeni teknik direktörleri oldu. Sistemleri değişebilir ancak Partizan savunma yapabilen bir takım değil, mutlaka gol yemeyi göze alarak oynamak zorundalar.

Diğer yandan Athletic, deplasmandaki Alkmaar maçına yedek kadrosuyla çıktı. Yenilgiyi hakedecek bir oyun oynamamalarına rağmen Valvarde bugün as oyuncuları ile mücadele edecek. Kalede Iraizoz, stoper Exteita, ve orta saha San Jose yedekte olması muhtemel isimler. Bu 3 isim dışında tüm as oyuncular 11'de bekleniyor.

1-1 ya da 2-2 skorlarına yakın gollü geçmesi muhtemel bir maç bekliyorum.

* 3.5 gol altı *

Villarreal'de forvet Adrian, forvet Leo, orta saha Bruno sakatlıkları nedeniyle yoklar.

Villarreal üst üste maçlar sonunda hücum bölgesinde sakatların etkisiyle rotasyon yapamayınca biraz yorgun gözüküyor. Plzen maçının ilk bölümüne çok iyi başlamalarına, pozisyonları bulmalarına rağmen hem skora gidemediler hem de ilk yarının son 15 dakikalık kısmında oyundan düştüler. Bugün forvette Soldado ve Bakambu'yu, sol açıkta Denis Suarez'i görmemiz olası.

Belarus ekibi de Plezen gibi kaleye gitmeyi düşünmeyen, kapalı oynamayı seven bir ekip. Villarreal bu gibi takımlara karşı üretken olmasına rağmen pozisyonları bitirmekte zorluklar yaşayabiliyor. Bu maçı kazanmakta sorun yaşamazlar ama yüksek skorlu bir maça Minsk izin verecek gibi gözükmüyor. 1-0 ya da 2-0 gibi bir skor beklenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder