Ekim 24, 2015

La Liga 9. hafta Cumartesi

CELTA VİGO-REAL MADRİD        3.5 ALTI
8/10

Real Madrid son 8 maçını 3.5 altı bitirdi. Sezon başında farklı kazandığı maçlardan sonra skorları 2-3 aralığında kalan gol yemeden kazandıkları maçlara imza attılar. Celta Vigo ise 3.5 üstüne çıkan Las Palmas ve Barcelona maçlarını oynadı. 6 resmi maçı 3.5 altı bitti. Bu maç ilk bakışta gollü geçebilecek gibi gözükse de göründüğü gibi olmayabilir. Madrid ekibi öne geçtiği takdirde oyunu riske etmez. Taraf bahsi için riskli bir maç, alt ideal.

Real'in henüz kadro açıklanmadı. Pepe, Carvajal, Bale, James sakat. Ramos yine iğneyle oynayabilir. Benzema'nın ise durumu net değil. Celta'da eksik yok. 

Celta-Barça maçı için 7 gol tahmininde bulunmuş biri olarak, bu maç Real kaynaklı daha dengeli geçmeye aday. Real'in Atletico, Athletic ve PSG deplasmanları elimizdeki veriler. Real Madrid bu 3 maçta da oyunun kontrolünü rakibe bırakmadı. Sadece Atletico maçının son bölümünde topla oynamayı unutunca Atletico tarafından cezalandırıldı. Celta iyi bir takım ama 60 dakikalık oyunları var. Yedekten gelip aynı kaliteyi gösterebilecek oyunculara sahip değiller. Real'in tek farkla kazanacağı bir maça yakınım. Skor 2-3 aralığında kalabilir. Düşük oranlardan kg var oynamayın bence maça. 1-1 ya da 1-2 skorları arası bir maç bekliyorum.


GRANADA-REAL BETİS        1
7/10

Granada teknik direktörü Sandoval ve Real Betis teknik direktörü Pepe Mel daha önce 4 kez karşılaştılar. Sandoval Vallecano’nun başındayken Pepe Mel’in Betis’ini 2 kez evinde bir kez de deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Pepe Mel ise bir kez Sandoval’ı evinde mağlup edebildi. Granada hem Deportivo hem de S.Gijon maçlarında galip gelme isteğini ortaya koydu. Beraberliğe tahammülleri yok. Bu maçta bir kazanan çıkacaktır, bu da Endülüs ekibi olur.

SEVİLLA-GETAFE            3.5 ALTI
7/10

Getafe’nin evindeki ve deplasmandaki oyunu gece ile gündüz kadar farklı. Deplasmanlarda kaleye gitmeyi akıllarından bile geçirmiyorlar. Evlerindeki oyununun birazını deplasmana yansıtabilseler daha istikrarlı bir takım olacaklar. Keza Sevilla Bacca’nın bitiriciliğini her maçta arıyor. Getafe uzun bir müddet oyunu tutacaktır. Sevilla kilitlenen bu oyuna kolay çare bulamaz. Güven vermeyen ev sahibi için 1.30’dan riske girilmez. Alt tercih edilmeli.


MALAGA-DEPORTİVO        ( h) 2
9/10

Şu ana kadar izlediğimiz Deportivo bu kapışmadan puanla dönebilecek bir takım. Malaga için işler Ocak transfer dönemine kadar kötü gitmeye devam edecektir. Forvetleri Charles ve Cop La Liga seviyesinde değiller. Kanat oyuncusu Horta da rakip defanslar karşısında zayıf kalıyor. Geçen sezonu Malaga’da az süre alarak geçiren, bu sezon Deportivo’da adeta yeniden doğan Luis Alberto eski takımını pişman eder. Formda Deportivo’yu Kameni de durduramaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder