Ekim 01, 2015

Avrupa Ligi 2. hafta

* Gol var *

Athletic'te stoper Etxeita, orta saha San Jose, sağ açık Susaeta, sol açık Ibai Gomez ve Sabin Merino, sol bek Balenziaga kadroda yoklar.

Alkmaar'da Guus Hupperts cezalı. As kaleci Rochet, kanat Alireza Jahanbakhsh, and forvet Fernando Lewis sakat.

Athletic ilk maçta Augsburg'u evinde 3-1 ile geçerken biraz şanslı olduğunun altını çizmem gerek. Augsburg maçı koparacak pozisyonları da fazlasıyla buldu durum 0-1'ken, 1-1 olduktan sonra da. Bu anlarda Athletic yedek kalecisi Herrerin ortaya çıktı.

Bilbao Avrupa bazı bölgelerinde değişklik yapıyor. Defansta genç Lekue, sol bekte görev yaparken, stoperde Laporte'un partneri Gurpegi oluyor. Ön alanda ilk maçta as kadrolarını kullandılar. Bugün de Aduriz'in sahada olması bekleniyor, sağda Aketxe, solda iyileşen Williams bekleniyor. Bir tek Raul Garcia dinlenebilir yerine Eraso'nun forma giymesi bekleniyor.

Alkmaar'da Partizan karşısında beklediğim gibi gollü bir maç oynadı. Bu grup genel olarak savunmada zorluk çeken takımların oluşturduğu bir grup olunca kolay golleri fazlasıyla izleyeceğiz maçlar boyunca. Bu maçta da gollere yönelin. Augsburg-Partizan maçında da 3.5 üstünü değerlendirebilirsiniz. 

* No bet *

Villarreal'de stoper Musacchio, as kaleci Asenjo, forvet Bakambu ve Adrian, sol açık Denis Suarez sakatlıkları nedeniyle yok. 

Plzen tarafından bilgi yok. 

Villarreal kalede ligde kullandığı Areola'nın yerine Sevilla'dan hatırlayacağımız yedek kalecileri Barbosa ile Avrupa ligi maçlarına başlıyor. Sağ bekte de Mario yerine yedeği Rukavina'yı izleyeceğiz. Bunun dışında as kadroları ile sahaya çıkmaları bekleniyor. Forvette Leo ve Soldado ikilisini göreceğiz. Villarreal, ilk maçı da kaybetmişken bu maçı mutlaka kazanmak isteyecektir. Plezen biraz kapalı kutu. Haklarında çok bilgim yok. Gol bulma ihtimalleri bana yüksek geliyor, ama çok da tanımadığım için maça dokunmak istemiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder