Ekim 21, 2015

Şampiyonlar Ligi 3. hafta Çarşamba

* TGS 2-3 gol *

Real Madrid'te Benzema, Pepe, Carvajal, James ve Bale sakat. Ramos ve Modric kadrodalar.

PSG'de David Luiz kadroda yok.

Real Madrid'in sakatları oran olarak PSG'yi favori yapmış durumda. Ben de maçın bir kazananı olucaksa ev sahibinin kazanmasına yakın olurum. Ancak işin diğer tarafı var ki, haftalardır izlediğim Keylor Navas'a karşı gelemem. Real Madrid'in geçtiğimiz haftalarda oynadığı resmi maçlar içinde, PSG maçı ile karşılaştırabileceğimiz iki maçları oldu. Athletic Bilbao ve Atletico deplasmanları. Elbette PSG bu takımlardan daha güçlü. Yine de gidişat olarak benzer şekillenecek bir maç görebiliriz. Real Madrid bu maçtan puan alabilirse bunun 3 puan olması zor, beraberliği de kalecisi sayesinde alabilir. Benitez, Modric ve Ramos'u ilk 11'e koyacaktır. Orta alanı Modric, Toni, Casimero, Isco, Kovacic'li bir takımda Ronaldo'yu yine forvet hattında görebiliriz.

İzlemesi keyifli, kaleci kurtarışlarının ön planda olacağı çok golün çıkmayacağı bir maç bekliyorum. 1-1 ya da 2-1 aklımdaki skorlar.

* Atletico Madrid 3 veya daha fazla farkla kazanır *

Atletico'da Vietto sakat. Tam kadrolar.

Astana'da forvet Twumasi sakat.

Atletico'da bazı isimler dinlenebilir. Stoperde Godin'in yanında Savic'i, sol bekte Siquera'yı, Angel Correra yerine de Carrasco'yu ilk 11'de görmemiz olası. Griezmann ve Jackson forvet ikilisinin sahada olması bekleniyor. Orta alanda Gabi dinlenebilir diye düşünüyorum. Gabi yerine Saul'u görebiliriz. Sakatlığı yeni düzelen Koke yine 11'de başlayacaktır bence.

Astana'da bazı as isimler kadroya alınmadı. Nuserbaev, Dmitry Shomko, Baurzhan Dzholchiev, Nemanja Maksimovic, Roger Canas ve Marin Anichich haftasonu maçı için Kazakistan'da kaldılar.

Geçen sezonki Atletico evinde oynadığı grup maçlarında Olympiakos ve Malmö'yü 4-0 ve 5-0 ile geçmeyi başarmıştı. Bugün de Atletico'nun gol yemeden kazanacağı, ilk yarıyı 2 ya da 3 farkla kapatabileceği bir maç bekliyorum. Atletico'nun yeni oyuncuları Carrasco, Angel Correra, ve Jackson gibi isimler iştahlı ve kendilerini göstermek isteyen oyuncular. Jackson Martinez dışındaki diğer iki isim geçtiğimiz maçlarda iyi oynayan ve skora katkı yapan isimler oldular. Bugün Jackson da devreye girebilir ya da kötü oyununu sürdürse bile 2. yarıda oyuna dahil olacak Torres skora katkı yapabilir.

4-0 ya da 5-0 bandında geçebilecek bir maç bekliyorum.

* No bet *

City'de Silva, Nasri ve Aguero yok.

Sevilla'da kaleci Beto, Stoper Pareja, ofansif isim Kakuta sakat.

Sevilla için bu sezon söylenebilecek fazla birşey yok. Emery'nin elinde fazla oyuncu yok ve rotasyon yapamadan ilerlemek zorunda. Gamiero as forveti oldu. Bugün de ilk 11'de onu oynatacak gibi gözüküyor. Ofansif isim Vitolo keza ilk 11'de olacak. Ligde oynattığı Reyes yerine sol açıkta Konoplyanka'ı izlememiz olası.

City şampiyonlar liginde evinde garip sonuçlara imza atabiliyor. Bugün de onlara karşı çok güvenim olduğunu söyleyemeyeceğim. Diğer yandan Sevilla'nın geçen sezonu mumla aratan bir performansı var. Üretken olmayı başarsalar da skor bulmak konusunda çok sıkıntıları var. Bu da onlar için net konuşmamı engelliyor. Maç için kafam karışık tahmin güç, uzak duruyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder