Ekim 26, 2015

La Liga 9. hafta Pazartesi

* 2.5 gol üstü *

Athletic'te önemli bir eksik yok.

Gijon'da forvet Sanabria'nın sakatlığı sürüyor. Yeni eksik yedek forvet Castro da sakat. Orta saha Nacho Cases cezalı. As kaleci Cuellar'ın da sakatlığı sürüyor.

Gijon'un iki forvetinin sakat olması, goller gelir mi diye düşündürtebilir. Ancak Gijon kadrosunda çok fazla ofansif oyuncu bulunduran bir takım. Bu sene kadroya dahil olan ve sezon başında Sanabria ile forveti paylaşan geçen hafta Granada'dan puan alan son dakika golünü atan Guerrero bugün tek forvet sahada yer alacak. Kulübede genç takımdan gelen 22 yaşındaki Mendi'de oyunun son bölümünde süre alacaktır. Kenarlarda Carmona ve Jony, forvet arkasında da Halilovic'le gol arayacaklar.

Diğer yandan Athletic perşembe maçlarından sonra ligde çıktığı maçları kaldırmakta zorlandı geçen sezon. Bugünkü maçın pazartesi oynanması onlara bir gün daha dinlenme süresi kazandırdı. Partizan maçına ideal takımla çıkmışlardı. Bugün de aynı takımın sahada olması bekleniyor. Tek değişiklik hafif sakatlığı bulunan Susaeta yerine Sabin Merino sol açıkta olabilir.

Gijon sezona defansif bir takım olarak başlasa da hem Halilovic'in 11'e monte olması, hem de kaleci Cuellar'ın sakatlığı onları farklı bir kimliğe büründürdü. Yedek kaleci Alberto, Cuellar'ın düzeyinde bir kaleci değil.

Gollü bir maç bekliyorum. Athletic'in kazanmasına da yakınım ama öne 2.5 üstünü koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder