Eylül 30, 2015

Şampiyonlar Ligi 2. hafta Çarşamba

* Real Madrid ilk yarı kazanır *

Real'de Danilo, James, Ramos, Pepe ve Bale sakat.

Malmö'de forvet Mehmedi'nin durumu belirsiz.

Real Madrid haftasonu Atletico Madrid deplasmanında olacak. Malmö ise AIK deplasmanına çıkacak. Real, sakatlıkların da etkisiyle kadrosunu mümkün olduğu kadar tutumlu kullanması gerektiği zamanlardan geçiyor. Bugün sol bekte Marcelo yerine Arbeloa görev yapabilir örneğin. Ya da ilk yarı skor elde edilmesi halinde ikinci yarıda Ronaldo, Benzema, Isco üçlüsünün dinlendirildiğini görebiliriz.

Malmö evinde farklı yenilgiler alan bir takım değil. Genelde oynamaya çalışan ama skor bulmakta zorlanan bir yapıları var. Madrid'te stoperde Nacho ve Varane ikilisi Malaga maçında da söylediğim gibi güven veren bir ikili değil. Buna karşın Navas'ın formu Real'in gol yemesini engelliyor. Bugün de Malmö'nün skor bulma ihtimali düşüktür bana göre.

Real'in ilk yarıdan Ronaldo ile bulabileceği bir ya da 2 golle maçı kazanabileceğini düşünüyorum. Oran için 2.5 gol altı riski de alınabilir bana göre. Tahmini skor 0-2 ya da 0-3.

* Gol Var *

Juventus'ta Khedira, Caceres, Mandzukic, Marchisio, Lichtsteiner

Sevilla'da oyun kurucu Banega, forvet Llorente, sol açık Vitolo, stoperler Carriço, Pareja ve Rami, kaleci Beto sakat.

İki takım da ilk maçlarını kazandı. Evet Juventus oran olarak çok öne çıkıyor. Sevilla'nın kötü oyunu ve sakatları bunda etken. Ancak iki takımın da savunma olarak çok oturduğunu düşünmüyorum. Her maçta rakiplerine sayısız gol fırsatı veriyorlar.

Juventus kazanmaya yakın olsa da deplasmanda aldığı 3 puanın cepte olduğu unutulmamalı. Bugün ortaya 2-2 gibi bir beraberlik skoru çıkarsa da şaşırmam, iki ekip de bundan memnun olabilir. Bu anlamda Juventus oynayacaklar bence dikkat etsin.

* TGS 2-3 gol *

Benfica'da eksik yok.

Atletico'da Koke sakat.

Gecenin beni en çok zorlayan maçlarından biri olduğunu söylemeliyim. Atletico bence bugün kazanacaktır ancak 1.40 alınabilecek bir risk değil. Atletico'nun zor pozisyon verdiğini biliyoruz. Atletico'ya karşı gol bulmak için ceza sahasında hızlı hareket etmek gerek. Benfica forveti Jonas, Valencia'da oynarken Atletico'ya karşı gol bulduğu maçları çok izledim. Simeone evindeki ilk maçta hücuma yönelik bir kadro kuracaktır. Griezmann, Jackson ve Correra'lı forvet hattının arkasında Oliver Torres'in oynaması bekleniyor. Atletico mutlaka baskılı başlayacaktır, ilk yarıda gol bulmak isteyecektir. İlk yarıdan beklediğim bir Atletico golü, ikinci yarıda Benfica'nın biraz daha risk almasını sağlayabilir. 2-0 ya da 2-1'lik bir Atletico galibiyeti var aklımda.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder