Eylül 25, 2015

La Liga 6. hafta cuma

* TGS 2-3 gol *

Valencia'da stoper Abdennour kadro dışında bırakıldı. Sol bek Gaya, sağ bek Barragan, ofansif oyuncu Andre Gomes ve iki kaleci Alves ile Ryan sakat.

Granada'da stoper Mainz, ofansif oyuncu Piti ve defansif orta saha Rubén Pérez sakat. Valencia'dan kiralık gelen  Salva Ruiz ve Robert Ibáñez kadroda yoklar.

Nuno haftasonu Betis karşısında Negredo'yu tribüne yollarken, hafta içi Espanyol karşısına da herkesi şaşkına çeviren bir kadroyla çıktı. Espanyol 11'inde ne Negredo ne de Paco vardı. Evet bazı isimlerin dinlenmesi, rotasyona girmesi normal ama Betis karşısında hiç oynamamış iki isim Negredo ve Piatti'yi Espanyol 11'inde mantıklı olarak beklemek ve buna göre kurgu yapmak da bizim hakkımız. Bana kalırsa Nuno tamamen kontrolü kaybetmiş durumda. Kadroyu yönetemiyor ve planlayamıyor.

Bugün muhtemel 11'lerde Paco ve Negredo'lu çift forvet 4-4-2 ile çıkacak bir Valencia bekleniyor. Sağda Feghouli, solda Bakkali'nin olması muhtemel. Ortada Parejo ve Enzo sahada olacaklar.

Granada tarafında ise Sandavol hem Real Madrid karşısında hem de Sociedad karşısında El Arabi ve Success'i oynattı, rotasyona almadı. Sadece Success Real maçında 60'da oyundan çıktı. Üst üste iki maç 11'de başlamak bu iki isme yaramadı. Sociedad karşısında yorgundular ve maçın sonunu getiremediler. Bu iki isim önemli oyuncular olsa da artık dinlenmeleri gerekiyor. Sandavol Thievy'i forvette sahaya sürmeli bugün. El Arabi ve Success'ten birini kenara almaz yine sahaya sürerse maçta varlık göstermeleri çok zor.

Valencia kazanarak özgüvenini tazelemeli. Bunun için de uygun bir rakip var karşılarında. 1.30-1.50 arası oranlardan Valencia tavsiye etmem. Kazanacaklarsa da nasıl kazanacaklarını görmek istiyorum. Bu yüzden bahsim toplam gol tarafında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder