Eylül 14, 2015

La Liga 3. hafta Pazartesi

* Deportivo La Coruna kazanır *

Rayo Vallecano'da stoper Ze Castro, bek Tito, kaleci Tono ve onun yedeği Cobeno kadroa yoklar.

Deportivo'da sağ bek Manuel Pablo, as kaleci Fabricio, sol orta saha Cani ve forvet Oriol Riera sakat. Yeni transfer sol açık Jonás Gutiérrez ve Medunjanin kadroya alınmadı. 

Deportivo geçen sezon 20 deplasman maçı yaptı. Sadece 2 galibiyeti var. Biri Eibar karşısında 0-1, diğeri ve en son galibiyeti Rayo karşısında 1-2 ile. Deportivo, Vallecano'nun stadında 26 lig maçı yaptı ve 11 galibiyeti var. 

Her iki takımda 3. bölgedeki oyuncularını yenileyerek bu sezona başladılar. İki maçtır gördüğüm Rayo'nun takım olmak ve doğru 11'i bulmak adına biraz daha zamana ihtiyacı var.  Bugün tam olarak hangi 11 ile sahaya çıkacaklarını bile kestiremiyorum. 

Diğer yandan Deportivo, Valencia deplasmanında rakibini çok zor durumlara düşürdü. Hızlı hücuma çıktı, forvet Lucas'a doğru pasları attılar. 

İki maçtır gol bulamayan Rayo'nun çoşkusu maçın başlarında onlara pahalıya patlayabilir. Rayo 3. bölgede son pasları atamayıp muhtemelen kaptıracağı toplarla Deportivo maçın ilk golünü atabilir. 

Orta güvenli Deportivo kazanır bahsi denenebilir bugün. Paco Jemez Bebe ve Manucho'yu biraz kenarda oturtmalı artık. Eğer her ikisi yine 11'de olursa ilk yarıyı ziyan edecek bir Rayo görmemiz olasıdır. 

Rayo Vallecano:  (4-2-3-1) Juan Carlos – Quini, Llorente, Amaya, Nacho – Trashorras, Baena – Ebert, Bebé, Embarba – Javi Guerra
Deportivo: (4-2-3-1) Lux – Laure, Arribas, Sidnei, Navarro – Borges, Mosquera – Cartabia, Fajr, Luis Alberto – Lucas Pérez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder