Eylül 17, 2015

Avrupa Ligi İlk maçlar

* Kg var *

Rapid Wien forveti Beric'i kaybedince transferin son günü Zilina'dan Jelic'i transfer etti. Jelic geldikten sonra ilk lig maçında Altach karşısında kadroda olmasına rağmen forma şansı bulamadı. Bu maçla birlikte ilk kez 11'de yer alabilir.

Rapid'te Thomas Schrammel, orta saha Thanos Petsos and Andi Kuen sakat. Stoper Mario Sonnleitner cezalı. 

Villarreal'de orta saha Pina, stoper Bailey ve forvet Soldado kadroda yoklar. Kaleci Asenjo ve stoper Musacchio sakatlığı süren isimler.

Villarreal geçen sezon gruplarda 6 sonraki turlarda da 4 maç yaptı. Bu 10 maçın 8'ini kg var şeklinde bitirdi. Grupta Villarreal'e gol atamayan tek takım Apollon'du. Bugün de Rapid Wien'in gol bulması normal sonuç olacaktır. Villa'da kalede yeni bir kaleci ligde kullanılan Areola'nın yedeği Barbaso olacak. Stoperde Victor Ruiz'in partneri ilk kez sahaya çıkacak olan Bonera. Sağ ve sol beklerde de yedek oyuncular Rukavina ve Jokic'in oynaması bekleniyor. Denis Suarez, sağ açık Samuel ve Adrian'ın da ilk 11'de başlaması bekleniyor. Villarreal bir gol bulacaktır bu maçta. Fakat kazanırlar demem çok zor. Henüz ilk kez birlikte oynayan bir forvet hattı ve savunma ile çok baskın bir oyun oynamaları beklenemez. Hiç şüphesiz Rapid Wien maçta daha iyi oynayan taraf olur. Villa adına maça damga vurması beklenen oyuncu ilk kez 11'de izleyeceğimiz Denis Suarez olacak. Denis, Sevilla'dan geldi açıkcası Sevilla'nın da sezon boyunca çok arayacağı bir performans ortaya koyabilir. 2. yarı oyun biraz daha hareketlenebilir. Daha fazla golü 2. yarıda bekleyebiliriz.

* 2.5 gol altı *

Athletic'te orta saha San Jose ve orta saha Akexte kadroda değiller. Bek Boveda, Inaki Willams, Muniain, Iturraspe ve Viguera sakatlığı süren isimler. 

Augsburg'ta forvet Raul Bobadilla, defans Jeong-Ho Hong ve Caiuby kadroda yoklar. 

Valvarde, Athletic'te lige göre bazı isimleri dinlendirecek. Aduriz, Benat, Susaeta ve De Marcos dörtlüsünün 11'de çıkması muhtemel. Sol açıkta Sabin Merino, forvet arkasında Eraso, orta sahada Mikel Rico sahada olması beklenenler. 

Augsburg ise geçen sezonun flaş takımıyken bu sezona pek iyi başlayamadı. Bu maçı bir çıkış maçı olarak görebilirler. Halil'in forvette yer aldığı orta alanı kalabalık bir takım sahada görebiliriz. Athletic için bu maçı açmak çok kolay olmayabilir. Daha çok 0-0 gidebilecek bir maç bekliyorum. Taraf bahsi için karar vermek zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder