Şubat 04, 2016

Kral Kupası Yarı Final Perşembe

* TGS 2-3 *

Sevilla'da orta saha Krychowyak sakat. Sağ bek Mariano kadroda yok. Banega düzeldi ve 11'de bekleniyor.

Celta Vigo'da stoper Fontas sakat. Nolito'da kadroda değil.

İki takım pazar günü ligde de karşı karşıya gelicekler.

Erken tahminimi yazarken 2.5 altı ve TGS 2-3 arasında kaldığım bir maç oldu. Sevilla'nın ilk golü bulduktan sonra durağanlaşan ve kendi yarı alanına çekilen oyunundan pek hoşlanmıyorum. Celta Vigo gibi takımların rakibin üstüne giderek, gol bularak cezalandırmasını beklerim. Ancak futbol her zaman bu kadar basit işlemiyorum. Son haftalarda izlediğim Sevilla defansı bireysel hata yapmıyor. Nadir yapılan hataları kapatabilecek birbirlerine yakın oynayan ve alanını iyi kapatabilen oyunculara sahipler.

Bugün Krychowyak'ın yokluğunda zaman zaman stoper de oynayan Carriço'nun N'zonzi ile orta alanda yer alması bekleniyor. Krohn Dehli sol açıkta, Vitolo sağ açıkta, forvette Gamiero ve arkasında Banega oynayacak. Beklenen 11 sahada olursa dengeli ve az pozisyon verebilecek bir takım sahada olacaktır.

Celta Vigo tarafında Guidetti, Aspas ve Orellana 3'lüsünü hücum hattında izleyeceğiz. Mutlaka deplasman golü için uğraşacaklar. Sevilla'ya zor anlar yaşatabilirler ama skoru kolay bulurlar mı çok emin değilim.

1-1 ya da 2-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder