Şubat 11, 2016

Kral Kupası Yarı Final rövanş Perşembe

* Gol Var *
 
 Celta Vigo'da Nolito ve Fontas'ın sakatlığı sürüyor. Başka bir eksikleri yok.

Sevilla'da sol bek Tremoulinas ve forvet Llorente kadroda yoklar. Orta saha Krychowyak'ın sakatlığı sürüyor.

Celta Vigo haftasonu Barcelona deplasmanına konuk olacak. Barcelona karşısında stoper Sergi Gomez, Orellana, Aspas ve Bongonda dörtlüsü cezaları nedeniyle sahada yer alamayacaklar. Bu 4 as ismin de bugün sahada olmasını bekliyorum.

Sevilla'da orta sahadan N'Zonzi, stoper ikilisi Kolo ve Adil Rami kart sınırındalar. Bugün sahada yer alıp kart görmeleri halinde finalde cezalı durumda olacaklar. Bu yüzden 4-0 gibi bir avantaj varken Emery bu 3 oyuncuyu da sahaya sürmeyecektir. Stoperde haftasonu lig maçında ilk kez sahaya çıkan ve kırmızı kart gören takımın eski oyuncularından Fazio yine stoperde yer alabilir. Yanında Carriço'yu tandemde görebiliriz. Rami ve Kolo ikilisi bozuldu mu Sevilla'nın pozisyon verme sıklığı fazlalaşıyor. Bugün ön alanda ideal takımla sahada yer almaları bekleniyor. Banega, Gamiero, Vitolo, Konopylanka dörtlüsü 11'de olacaktır.

Celta Vigo'ya gelirsek, haftasonu 1-0 yenik durumdayken rakip de 10 kişi kalmışken Berizzo çok ufak bir dokunuş yaptı takımına. 2. yarıya baskılı başlamışlardı ama pozisyon üretmekte zorlanıyorlardı. Forvete Guidetti'yi sahaya sürdüler. Dokunuş ise sağ bekten Jonny'nin kenara gelip, orta alandan Wass'ın sağ beke geçmesiydi. Wass zaman zaman sağ bekte görev yapmıştı sezon boyunca. Pazar günkü maçta da sağ beke geçer geçmez golün asistini yaptı. Bugün de büyük ihtimalle onu sağ bekte göreceğiz.

Hücuma dönük maçın 1. dakikasından itibaren baskı kuracak bir Celta Vigo takımı sahada göreceğiz. Elbette Emery de kontrataklarla rakibini cezalandırıp 1 gol bulmayı mutlaka hedefleyecektir.

3-1, 3-2 gibi skorlarla Celta Vigo'nun kazanacağı bir maç bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder