Şubat 10, 2016

Kral Kupası Yarı Final Rövanş Çarşamba

* No bet *

Valencia'da Rodrigo, Cheryshev, orta sahadan Parejo, sağ bek Barragan, sol bek Siquera kadro dışındalar. Forvet Paco, orta saha Enzo Perez, Javi Fuego sakat. Stoper Mustafi cezalı durumda.

Barcelona'da Bravo, Piqué, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Mascherano ve Alba dinlendiriliyorlar. A takımdan Ter Stegen, Masip, Douglas, Rakitic, Bartra, Munir, Sandro, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Vermaelen, Mathieu. Genç takımdan da Wilfrid Kaptoum, Sergi Samper, Dani Romera, Juan Cámara ve Gerard Gumbau kadrodalar. 

İki takım da 7-0'ın rövanşında biraz hazırlık maçı kıvamında bir maça çıkacak. Her ikisinde de genç oyuncuları sahada görebiliriz.

Valencia'nın ön alanı Santa Mina, Bakkali ve Piatti 3'lüsünden kurulabilir. Barcelona'da da Sandro, Munir ve Kaptoum 3'lüsü sahada olabilirler. Barcelona farklı oyuncularla da oynasa bir sistem takımı olduğunun altını çizmek gerek. Genç oyuncular da birbirleriyle oynamaya alışkın oyunculardır. Valencia için ise iyi şeyler söylemek zor. Eksik bir Barcelona karşılarında olsa da organize olmaktan çok uzak bir görüntüleri var.

Maç için tercihim yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder