Şubat 24, 2016

Şampiyonlar Ligi Son 8 Çarşamba

* PSV-Atletico Madrid *

* 2.5 gol altı *

PSV'de en golcü isim De Jong cezalı.

Atletico'da Carrasco en önemli eksik.

PSV'yi bu sezon hiç izlemedim öncelikle onu belirtmem lazım. Daha çok Atletico tarafından bir bakış olacak. Atletico bu turda geçen sezon Leverkusen'le bir önceki sezon da Milan ile oynamıştı. İki maçın da ilk yarılarını 0-0 geçerlerken, Milan maçında çok daha iyi bir oyunla 1-0 kazanmışlar, Leverkusen karşısında ise kötü bir maç sonunda 1-0 mağlup ayrılmışlardı.

Psv de maçlarını incelediğim kadarıyla dengeli futbol oynayan bir takım. Gruplarda yaptıkları 6 maçın 5'inin de ilk yarılarını berabere tamamlamışlar.

Bugün Atletico tarafında Torres'in klübede başlaması bekleniyor. Cumartesi günü oynayacakları Real Madrid maçına Torres saklanacak. Orta sahada Gabi, iyileşen Agusto, Koke ve Saul'un oynaması bekleniyor. Griezmann ve Vietto forvette yer alacak. Tamamen kontratağa yönelik, orta alanı kalabalık tutan rakibin 2. ve 3. bölgedeki top kayıplarını hızlı bir şekilde değerlendirmek isteyen bir takım göreceğiz. 1-1 ya da 0-1 skorlarını olası gördüğüm bir mücadele. Beraberlik biraz daha ağır basabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder