Eylül 14, 2018

La Liga 4. hafta Cuma

Huesca - Rayo Vallecano

Huesca El Alcoraz Stadı'nda ilk maçına çıkıyor. Stad 46 yıllık tarihinde ilk kez bir La Liga mücadelesine sahne olacak. Ligin ilk 3 haftasında deplasmandaydılar. Stadın kapasitesi yükseltildiği için henüz hazır değildi. Bu akşam tarihi bir ana tanıklık edecekler.

Rayo geçen sezon takımda kiralık olan forvet Raul De Tomas'ı tekrar bünyesine kattı. Raul forvet hattında yer alacak. Kaleye de Dimitrievski'yi aldılar. Dimitrievski'nin de 11'de olması bekleniyor. Vallecano ilk iki haftada hücumda kötü bir performans gösterdi. 3. hafta maçları ertelenmişti. Raul ve sol açık Bebe'nin de takıma katılması ile hücumda biraz daha hareketli bir Rayo görebiliriz bu akşam. Diğer yandan Huesca ilk 3 haftayı da deplasmanda oynadı. 3 haftalık performanslarında pozisyon bulmakta ve skor üretmekte zorlanmadıklarını gördüm. Maç içinde düşüşleri fazla yaşıyorlar. Fakat oyunun kontrolünü ellerine aldıkları bölümlerde her zaman skor bulmayı başardılar. Alex Gallar, Longo ve Cucho üçlüsü ile bir oyun planları var ve bu planın işe yaradığını görebiliyorum. Avila ve Serdar Gürler gibi sonradan oyuna dahil olup hücuma değer katan isimlere de sahipler.

Huesca'yı biraz daha oturmuş ve moralli görüyorum. Kapasitesi arttırılan sahalarında ilk maçlarına çıkacak olmaları da motivasyonu arttıracaktır. 2-0 ya da 2-1 skorları ile kazanmalarına yakınım. 6/10 Huesca kazanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder