Eylül 15, 2018

La Liga 4. hafta Cumartesi

Atletico Madrid - Eibar

Atletico Madrid'te stoper Savic, forvet Kalinic ve kanat Vitolo sakat. Godin'in dinlenmesi beklenebilir. Eibar'da stoper Bigas ve Orellana sakat.

Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi öncesi fazla efor sarf edeceği bir maç oynamayacaktır. Maçın gündüz oynanacak olması da diğer bir dezavantaj. Şu ana kadar Bir beraberlik ve bir yenilgi aldıkları için kaybedilen bu puanları da telafi etmek zorundalar. Sürpriz bir sonuç beklemem. Ne olursa olsun yıldızları ile kazanacak bir Atletico izleriz.

Eibar tarafında Bask derbisi milli aradan önce hızır gibi yetişti. Son dakikada da olsa kazanmayı bildiler. Hala hücumda istenen düzeyde değiller. O maçta stoperde yer alan Bigas ve oyun kurucu Orellana maçın kazanılmasında önemli oyuncular olmuştu. Bugün ikisinin de yokluğu aranacaktır. Eibar'ın skor bulmasını beklemiyorum. 1 ya da 2 golle Atletico'nun kazanması normal sonuç olur. Oranlar bakımından 'KG yok' bahsini değerli gördüm. 7/10

Real Sociedad - Barcelona

Real Sociedad'ta Willian Jose yeni sakat. Stoper Llorente ve Januzaj'ın sakatlığı sürüyor. Barcelona'da önemli bir eksik yok. Coutinho yedekte başlayabilir.

Barcelona, Sociedad deplasmanlarında her zaman zorlanır. Sociedad kendi sahasında erken gol bularak Barça'yı zorlamaya alışmıştır. Bu sezon farklı bir Sociedad izliyoruz. Garitano'nun elinde ligin üst sıralarına oynayabilecek bir kadro var, fakat yeteri kadar etkin kullanamayacak. Şu ana kadar aldığı sonuçlardan da bunu görebiliyorum. 2-0 öne geçtiği maçları bile rakibe teslim edebiliyor. Oynadıkları 3 maçta da ilk golü buldular. Sadece Villarreal deplasmanında galibiyeti kopardılar. Diğer iki maçta rakiplerine ellerindeki maçı verdiler. Bugün yine oyuna iyi başlayabilecek bir Sociedad bekliyorum. İlk golü atabilirler. Ancak Barcelona eşitliği çabuk sağlayıp maça dönecektir. 1-2 ya da 1-3 skorlarıyla Barça galibiyeti bekliyorum. İlk yarıda en az 2 gol görürüz. 7/10

Athletic Bilbao - Real Madrid 

Günün en güzel maçı olacaktır. Bilbao'da bek Lekue dışında eksik yok. Real Madrid tam kadro. 

Real Madrid'te Casemiro 11'de beklenmiyor. Ya Cabellos orta sahada forma giyecek ya da Isco o bölgeye çekilecek. Her şekilde de ofansif bir Real Madrid göreceğiz. Her ne kadar Bale ve Benzema ile başlayacak bir Real görsek de 2. yarıda şampiyonlar Ligi düşünülerek Lucas ve Mariano da süre alacaklardır. 

Bilbao Susaeta, Aduriz ve Williams üçlüsü ile ileride yer alacak. Orta sahada ise Muniain, Dani Garcia ve Raul Garcia'yı göreceğiz. Fazlasıyla ofansif bir Bilbao izleyeceğimizi söyleyebilirim. Berizzo 4-3-3 ile farklı bir Bilbao izletiyor bize. Temposu çok yüksek sürekli kaleyi düşünen bir takım var. De Marcos ve Yuri gibi hücumcu beklerle de 3. bölgeyi destekleyip rakip ceza sahasında çoğalıyorlar. Bugün Bilbao'nun da skor bulacağı hatta 2. golü de zorlayacağı bir maç göreceğiz. 

Real Madrid şu ana kadar maçları 2. yarılarda koparmayı bildi. Bilbao da son ana kadar savaşan bir takım. 2. yarıdaki oyun ve yapılacak hamleler maçın skorunu tayin eder. 2.5 üstü net tercihim olur. 3 gol üstüne de çıkacak bir maç beklediğimden güzel oranıyla TGS 4-6 bahsi 8/10 denenebilir. 2-3 ya da 2-4 skorlarına yakınım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder