Eylül 30, 2018

La Liga 7. hafta Pazar

Levante - Alaves

Levante'de yedek orta saha Vukcevic cezalı. Sağ bek Coke ve forvet Sadiku sakat. Alaves'te önemli bir eksik yok.

Alaves ligin ilk maçında aldığı Barcelona yenilgisinden sonra yenilgi yüzü görmedi. Genel anlamda iyi bir fikstürleri vardı. Betis, Valladolid ve Vallecano gibi sorunlu takımlarla oynadılar. Arada Getafe ve Espanyol gibi sert ve orta sahası güçlü takımları da ağırladılar ve yenilmeden 5 puanla bu iki maçı tamamladılar.

Levante ise Betis'i ilk maçta mağlup ettikten sonra galibiyete hasret kaldı. İyi maçlar çıkardılar fakat defansif olarak yeterli seviyede olmayınca 3 puandan uzak kaldılar.

Bugün Alaves tarafı puan anlamında şanslı olabilir. Fakat Levante'nin iç sahada son dakikaya kadar skora gitme arzusunu ve temposunu beğeniyorum. 2-2 ve 2-3 skorlarına yakınım. Önceliğim 2.5 üstü bahsi oldu. 8/10

Real Betis - Leganes

Real Betis aynı geçen sezon olduğu gibi istikrarsızlığını sürdürüyor. Üzerine tahmin yapılması güç bir takım olduklarını söyleyebilirim. Çünkü Setien ile ön alanda rotasyon yapıyorlar. Bugün Tello, Sanabria ve Joaquin üçlüsünü sahada görebiliriz.

Leganes tarafına bakarsak önemli bir eksikleri yok. Sonunda 3 puanı evlerinde Barcelona'yı mağlup ederek aldılar.

İki takım da moralli. Leganes daha kontrollü taraf olur. Betis ise kazanmak için daha fazla aktif olan taraf olur. İki ekip de 5'li savunmalarla sahada olabilir. 2.5 altı ve beraberlik bahislerini öne koyarım. Skorum 1-1. Alt bahsi 6/10 denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder