Eylül 25, 2018

La Liga 6. hafta Salı

Espanyol - Eibar

Espanyol'da stoper David Lopez dışında eksik yok. Eibar'da stoper Ramis, sol bek Jose Angel Cote, forvet Kike ve sağ kanat Pedro Leon kadroda yoklar.

Hem Eibar hem de Espanyol teknik direktörleri hafta sonu oynadıkları maçlarda bazı oyuncularını dinlendirdiler. Espanyol'da forvetler Leo ve Sergio dinlenirken, Eibar'da orta saha Sergio Alvarez, stoper/bek Arbilla ve forvet Cardona dinlendi.

Espanyol iç sahada 2'de 2 yaptı. Hem Levante hem de Valencia'yı yenerken rakiplerine az pozisyon verdiler ve oyunun hakimiydiler. Bugün de farklı bir maç izleyeceğimizi düşünmüyorum. Özellikle 2. yarıda ağırlığını koyan bir ev sahibi izleyeceğiz. 1 ya da 2 golle galip gelebilirler. 2.5 altı net bahsim ve ilk tercihim olur. 8/10 1-0 ya da 2-0 skorlarına yakıınım. 

Atletico Madrid - Huesca

Atletico Madrid'te stoper Savic sakat. Sağ bek Juanfran dinlendiriliyor. Heusca'da önemli bir eksik yok.

Ev sahibi önce Monaco'yu sonra da Getafe'yi yenerek toparlandı. Bu maçı da 3 puanla geçerek hafta sonu oynayacakları Madrid derbisine moralli çıkacaklardır. Correa ve Lemar'ın kanatlarda yer alacağı, Juanfran yerine sağ bekte genç Isaac ya da Thomas'ın oynayacağı bir maç bekleniyor. Eibar maçını kurtaran genç forvet Borja ve sakatlığı düzelen Vitolo da süre alacaktır. İlk yarıdan baskılı bir Atletico bekliyorum. Huesca 4-3-3'e geçti defansif anlamda orta alanı 3'lü orta saha ile kapatarak rakibine geçit vermemeye çalışacak. Fakat ileride top tutmakta zorlanabilirler. Ayrıca duran top ve kornerleri de savunmakta güçlük çekecekler. İlk yarıdan skoru elde edebilecek bir Atletico bekliyorum. İlk yarı Atletico Madrid kazanır 7/10. 3-0 ya da 4-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder