Eylül 27, 2018

La Liga 6. hafta Perşembe

Valladolid - Levante

Valladolid'te İvi, Keko ve Verde kadro dışında. Levante'de Coke ve Sadiku sakat.

Valladolid son maçında Celta Vigo karşısında 3-1'den durumu 3-3'e taşımayı başardı. Şans değil, hak ederek aldıkları bir puandı. Duje Cop ve Leo Suarez gibi takıma geç katılan iki hücum oyuncusunun takıma adaptasyonu biraz zaman aldı. Ama Sergio her iki oyuncudan da faydalanacağını Celta Vigo karşısında gösterdi. Büyük ihtimalle bu iki isim yine yedek başlayabilirler fakat 2. yarıda oyuna dahil olup Valladolid'in çehresini değiştireceklerdir. Diğer yandan Vigo maçının asıl gizli kahramanlarından biri sol bek Nacho'ydu. Bugün her ne kadar karşısında Morales gibi kontrol etmenin çok zor olduğu bir oyuncu da olsa yine hücuma çıkarak destek olmayı başarır.

Levante'ye bakarsak 6 gol yedikleri maçın ertesinde savunmada daha sağlam olmaya çalışabilirler. Ancak çift forvetli oyun yapılarından ödün vereceklerini düşünmüyorum. Belki bazı as oyuncular yerine az şans bulan isimler 11'de olabilir. Yine de yedekleri ile birlikte etkili bir hücum kadroları var. Her sahada pozisyon üretip skor bulabiliyorlar.

Valladolid'in kazanmaya ihtiyacı var. Bunun için herşeylerini ortaya koyacaklar. Vigo maçında bunun sinyalini verdiler. 1-1 ya da 2-1 skorlarına alışkınım. Önceliğim KG var bahsi. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder