Ağustos 18, 2019

Alaves - Levante İddaa Tahmini 18.08.2019

Alaves'te defansftan Ximo navarro ve Laguardia sakat. Levante'de önemli bir eksik bulunmuyor.

Alaves teknik direktörünü ve hücum hattını yeniledi. Eski Leganes teknik direktörü, geçen sezon Sociedad'ı bir süre çalıştıran ve kovulan Asier Garitano ile yola çıktılar. Önemli oyuncular transfer ettiler. Forvet bölümünde Lucas Perez, Joselu ve Guidetti gibi bu ligi tanıyan ve skora yakın isimlerle oynayacaklar. Keza Aleix Vidal da tecrübesiyle sağ açıkta takımın önemli bir parçası olacaktır. Tek sorun Asier Garitano'nun hücum planları. İç sahada istekli bir Alaves görebiliriz. Fakat ilerleyen haftalarda iyi forvetlerini besleyemeyen bir Alaves olacaktır.

Levante tarafına bakarsak ligin gol yönünden aktif takımı olmayı sürdürecekler. Kadrolarından kayıp yaşamadılar. Aksine önemli takviyeler yaptılar. forvet Sergio Leon ve kanat oyuncusu Hernani'yi aldılar. Hernani bugün sağda başlayabilir. 4-3-3 ile sahada olmaları bekleniyor. Morales ve Borja Mayoral hücumun diğer oyuncuları olacak. Kenardan gelip takıma etki edebilecek Leon, Rochina ve Roger gibi oyuncuları var.

Levante'nin puanına yakınım. Ancak ilk hafta olması nedeniyle taraf bahsine girmek istemiyorum. Her iki takımın da skor üreteceği bir maç beklediğimden 2.5 üstü tercihinin denenmesi tarafındayım. 6/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder