Ağustos 23, 2019

Levante - Villarreal İddaa Tahmini 23.08.2019

Levante'de önemli bir eksik bulunmuyor. Villarreal'de sağ bek Pena'nın durumu net değil.

Levante ilk maçını deplasmanda geçti. Teknik direktörleri Paco defansif bir takım çıkararak beni biraz hayal kırıklığını uğrattı. 4-3-1-2 gibi bir sistemle oynadılar. Böyle bir sistemle oynamayı anlarım ancak bu sistemde 3 defansif orta saha kullanmayı ve takımın geçen sezon en iyi oyuncuları Rochina ve Morales'i kenarda tutmayı pek anlamam. Hatasından son bölümde dönmeye çalışsa da rakip kendi yarı alanını kapatarak sonradan oyuna giren oyuncuların etkili olmasına izin vermedi. Bugün farklı bir Levante izleyeceğiz. Morales, Mayoral ve Hernani üçlüsünün forvette yer alırken, orta alanda da iki defansif orta sahanın ortasında Bardhi bekleniyor. Yine de Levante'nin muhtemel 11'ine ve sistemine çok güvenemiyorum. Gazetede geçen hafta 11 konsunda yanılmıştı, yine yanılabilir. Bu yüzden maça gol anlamında dokunmak istemedim açıkcası.

Villarreal ise daha belirgin olan taraf. Calleja takımı defans bölümü hariç bozmayacak. Tekrar Villarreal'e dönen Moi Gomez takımın geçen hafta en iyi oyuncusuydu. Villarreal'in ceza sahası içindeki yaratıcılığını çok yukarılara taşıdığını söyleyebilirim. Bugün sol bekte Alberto Moreno'yu sağ bekte de Mario'yu göreceğiz. Her iki oyuncu da defansın kalitesini yükseltecektir. Villa'nın deplasmana uygun bir kadrosu var. Bu yüzden iç sahada zorlanıyorlar. Dışarıda daha fazla puan toplayacaklarını düşünüyorum. Kenarda tuttukları Ekambi ve Bacca gibi forvetlerle 2. yarıda da takım ateşlenebiliyor.

Levante'nin 11'inden emin olmadığım için gol yönünden maça dokunmuyorum. Villarreal'in skor anlamında rahat olacağını düşündüğümden ilk golü de onlardan beklediğimden deplasman ekibinin kazanmasına yakınım. 1-2, 0-2 skorlarına yakınım. 6/10 Villarreal kazanır oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder