Ağustos 31, 2019

Getafe - Alaves İddaa Tahmini 31.08.2019

Getafe'de sol bek Antunes, orta saha Maksimovic ve yedek defans Olivera kadroda yoklar. Alaves'te önemli bir eksik yok.

Getafe zorlu bir fikstürle bir puanla başladı. Elbette daha fazlasını hak eden bir takım. Yeni transferler sol bek Raul ve sol kanat Cucurella'nın biraz daha takıma alışması ve hücuma katkısı gerekiyor.

Alaves iki maçı da knedi sahasında oynadı. Hücum bölümü yeni oluşan bir takım için 2 maçta bir gol atıp 4 puan alarak neyi daha iyi yapabildiklerini gösterdiler. Kendi sahalarındaki iki maçta da 4-1-4-1 sistemini tercih ettiler. Tek forvetle hücuma çıkıldı. Deplasmanda da farklı bir sistem üzerinde duracaklarını sanmıyorum. Yine tek forvetli orta sahası kalabalık bir Alaves izleyeceğiz.

İki taraf adına da savunmalar öne çıkacaktır. Daha çok uzun toplarla kenar oyuncularını kaçırmaya çalışacaklar. Ancak kademeli defans anlayışlarıyla iki ekibin de basit pozisyonlar vereceğini düşünmüyorum. Skor duran toplara kalır. Ev sahibinin galibiyete daha çok ihtiyacı var. Fakat risk alarak tempolu bir başlangıç yapmazlar. 7/10 oranıyla KG yok bahsini değerli gördüğümü söylemeliyim. 0-0, 1-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder