Ağustos 24, 2019

Celta Vigo - Valencia İddaa Tahmini 24.08.2019

Celta Vigo'da Okay, sol bek Junca ve kaleci Sergio Alvarez sakatlığı süren isimler. Valencia'da sağ orta saha Soler sakatlandı. Defansif orta saha Coquelin cezalı.

Vigo açısından iki iyi haber geldi hafta içinde. Forvetleri Santa Mina ve sağ bek Hugo Mallo iyileşti. İlk 11'de beklenmiyorlar ama sonradan oyuna dahil olabilirler. Açıkcası Vigo'nun her iki oyuncuya da ihtiyacı var. İlk maçın kadrosu bozulmayacak, tek değişim orta alandan Bertran'ın yerine Pape Cheikh'i izleyebiliriz.

Valencia kendi sahasında kazandım dediği maçı son dakikalarda penaltı golüyle berabere tamamladı. Penaltıyla farkı arttırma şansları da ellerine geçmesine rağmen bunu kullanamamışlardı. Genel anlamda durağan başladıkları bir müsabakaydı. 2. yarıda buldukları golle açılmışlardı. Bugün kaptanları Parejo geri dönüyor. Soler'in sağdaki yerinde Wass'ı izleyebiliriz. Vigo'ya göre oturmuş ve ne vereceği daha belli olan bir takımın sahada olacağını söylebilirim. En az 2 gol beklediğim Valencia maçı da kazanmaya yakın olur. Valencia kazanır seçimi 7/10 oynanabilir. 0-2, 1-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder