Ağustos 24, 2019

Real Madrid - Valladolid İddaa Tahmini 24.08.2019

Real Madrid'te Modric cezalı. Asensio, Rodrygo, Mariano, Hazard, Brahim Diaz, Mendy sakat. Valladolid'te kaptan orta saha Ruben Alcaraz ile forvet Sandro sakat.

Geçen sezon kaptanları Alcaraz'ın yokluğunda iki yönlü orta saha oyuncusu çıkarmakta zorlanan bir Valladolid vardı. Bu sezon San Emeterio takviyesi ile orta alanı rahatlatmak istediler. Genç Emeterio Granada'da iyi bir sezon geçirdi ve evine geri döndü. Bugün 11'de başlaması bekleniyor. Sakatlanan Sandro'nun yerine de Enes'i 11'de izleyeceğiz.

Real tarafında Carvajal sağ beke geri dönecek. Modric'in yokluğunda Zidane Isco ya da Fede Valvarde arasında bir seçim yapacaktır. Forvet üçlüsü ise değişmeyecek. Takımda planlanmayan Bale, Celta maçındaki oyunuyla göz doldurdu. Yine de geçen sezonlardaki istikrarsız performansı nedeniyle Bale'e güvenmek zor. Bugün kayıpları da oynayabilir.

Valladolid'in de iyi oynayacağı, Real Madrid ile başa baş mücadele edebileceği bir maç izleriz. Fakat skora gitmek anlamında deplasman ekibi zorlanacaktır. Alan savunmasında ve Real Madrid'e boş alan bırakmamak konusunda başarılı bir Valladolid bekliyorum. Aynı şekilde kalecileri Masip de geçen sezon bu tür büyük maçlarda parlayan bir performans sergilemişti. Yine benzer bir Masip izleriz. TGS 2-3 arası 6/10 bitebilecek bir maç aklıma yatıyor. 2-0 ya da 2-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder