Ağustos 23, 2019

Granada - Sevilla İddaa Tahmini 23.08.2019

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Endülüs bölgesinden iki ekip karşı karşıya geliyorlar. Granada genel anlamda Sevilla için her zaman zorlu bir rakip olmuştur. Derbilerde belli bir efor ortaya koyduklarına çok şahit oldum.

Lige iyi bir dönüş yapan Granada izledik. Villarreal karşısında oyunu rakibe kaptırmadılar, sürekli rakibi tehdit ettiler. Fede Vico, Vadillo ve Puertas üçlüsü La Liga ayarına çıkabildiklerini gösterdiler. Keza Soldado'da tecrübesi ve fırsatçılığıyla her zaman faydalı. Beklediğim gibi duran toptan olsa da golünü atmayı başardı. Hücum anlamında can yakabilecek bir takım izlediğimi söylemeliyim. Kalecilerini çok zayıf buldum. O güne ait bir performans mıydı bilemiyorum ama Rui Silva, üzerine gelen topların hepsini gol olarak kalesinde gördü.

Sevilla'ya gelirsek iyi bir deplasman maçı oynadılar. Bu kadar baskın olmalarını beklemiyordum. Henüz hücumda çok uyumlu değiller, fakat Ocampos, Reguilon ve Juan Jordan'ın takıma çabuk adapte olduğunu söyleyebilirim. Keza Fernando'da stoperleri rahatlatmak ve rakip atakları olgunlaşmadan bitirmek konusunda başarılıydı. Nolito en kötü maçlarından birini oynadı belki ama golünü de son bölümlerde atmayı başardı. Geçen sezon unutulan forvete Lopetegui milli takımda da güveniyordu, sanırım Sevilla için de değişilmez bir oyuncu olacak. De Jong takımla henüz uyumlu değildi. Bugün de 2. yarıda Munir'e devredebilir yerini.

Genel anlamda gole yakın iki takım izleyeceğiz. Sevilla yine iyi bir başlangıç yapıp öne geçebilir. Fakat Granada'nın buna boyun eğeceğini düşünmüyorum. Karşılıklı golleri ilk yarıda bile izleyebiliriz. KG var seçimini 6/10 öne koyarım. 1-1 ya da 2-2 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder