Ağustos 17, 2019

Celta Vigo - Real Madrid İddaa Tahmini 17.08.2019

Celta Vigo'da bekler Hugo Mallo, Junca, forvet Santa Mina, orta saha Okay ve kaleci Sergio Alvarez sakat. Real Madrid'te Hazard, Mendy, Asensio, Mariano ve Rodrygo sakat.

Real Madrid hazırlık maçlarında 3'lü stoper denemeleri yaparak 3-5-2 sistemini de oynamaya çalıştı. Bugün 4-3-1-2 çıkacak gibi gözüküyorlar. Yine de bir ihtimal 3'lü bir sistem sahada görebiliriz. Bu konuda kesin şu şekilde çıkarlar diyemiyorum. Forvette Benzema, solda Vinicius ya da Jovic, forvet arkasında Isco'nun oynaması bekleniyor. Maçın gidişatına göre Bale ve Lucas'ın da forma giymesi beklenebilir.

Vigo'ya gelirsek ideal iki bekleri sakat. Ama bu sezon yeni oyuncuları ile bekleri yedekleyebildiler. Sol açıkta yeni transfer Denis Suarez'i izleyeceğiz. Okay'ın yerine Beltran orta alanda forma giyebilir. Forvette Aspas ile Uruguaylı Gabriel Fernandez forma giyecek. Celta'nın Güney America scoutları genelde iyi çalışır. Maxi Gomez, Pablo Hernandez, Roncaglia, Augusto Fernandez, Marcelo Diaz hemen aklıma gelenler. Gabriel Fernandez'in de La Liga'ya adaptasyonu hızlı olabilir.

Celta, forveti Aspas'ın sahaya çıktığı her maçta gole yakın oynuyor. Real Madrid'in savunma zaafları düşünüldüğünde yine skor bulacak bir Celta bekliyorum. Real Madrid ise eğer 3'lü stoper sürprizi yapmazsa 2. yarıdaki oyuncu değişiklikleri ile oyuna ortak olabilir. 2-2, 2-3 skorlarına yakınım. 3.5 üstü bahsini 8/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder