Ağustos 25, 2019

Mallorca - Real Sociedad İddaa Tahmini 25.08.2019

Mallorca'da önemli bir eksik yok. Real Sociedad'ta yeni transfer forvet Portu iyileşti ve kadroda.  Önemli bir eksikleri yok.

Mallorca ilk haftanın en beğendiğim takımı oldu desem yanlış olmaz. Sürekli isteyen arayan ve kendi sahalarında çoşkulu maçlar oynayacak bir takım görüntüsündeydiler. Eibar'ın da elbette savunmasını öne çıkaran yapısı onlara biraz yardım etti bunu yadsıyamam. Bugün sert bir rakip ile karşılaşıcaklar.

Sociedad deplasmanlarda oyunu kendi yarı alanında kabul eden bir takım. Alanı daraltıp hızlı çıkmaya çalışıyorlar. Yeni transferleri Odegaard'a Imanol Garcia çok güveniyor gibi. Bugün de forvet arkasında Odegaard'ı izleyebiliriz. Takımla henüz uyumlu görmedim, ilerleyen haftalarda daha iyi olabilir. Portu ve Isak ile yedek kulübesi genişleyen bir Sociedad var. Zamanla bu oyuncular Sociedad'ın oyununa katkı sağlayacaklardır.

Ev sahibinin skor bulacağı bir maç bekliyorum. Sociedad ise duran toplarla etkili olabilir. Sociedad'ın deplasman performansını geçen sezondan yeterli görmediğim için Mallorca yenilmez bahsini değerli buluyorum. 7/10 Beraberlik ihtimali de olduğu için çifte şans almak daha makul.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder