Ağustos 17, 2019

Villarreal - Granada İddaa Tahmini 17.08.2019

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Villarreal geçen sezon iç sahada hep hayal kırıklığı yarattı. Bu tür düşük oranlardan içeride oynadıkları maçlara temkinli yaklaşmamız gerek. Orta alan ve hücumda değişen bir kadroları yok. Ancak savunma hattı yenilendi. Stoper ve sol bekte genç takımdan gelen Pau ile Quinitilla'yı göreceğiz. Stoperin bir diğer yenisi de Albiol olacak. Sağ bekte de Ruben Pena'nın Mario yerine oynama ihtimali bulunuyor. Savunması henüz oturmamış bir Villa görebiliriz. Özellikle iki stoperin arasında atılacak toplar Granada adına net şanslar yaratabilir.

Granada'da sol açık Darwin Machis ve forvette Soldado takımın yenileri olacak. Vadillo ve Darwin Machis kanatları ile deplasmana uygun ve tehlikeler yaratan bir Granada göreceğimizi düşünüyorum. Soldado eski takımına karşı hırslı bir tablo çizecektir. Skor bulmasını da olası görüyorum.

İki taraf da skor bulabilir. KG var bahsi ilk sıraya yazılmalı. Biraz daha yüksek bir oran arayanlar için TGS 2-3 seçimini 7/10 önerebilirim. 2-1 ya da 1-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder