Ağustos 16, 2019

Athletic Bilbao - Barcelona İddaa Tahmini 16.08.2019

Son şampiyon San Mames deplasmanında. Süper Kupa tadında bir açılış maçı. Griezmann ve Suarez, Inaki Williams ve Muniain'e karşı.

Athletic Bilbao'da sağ kanat Ibai Gomez, sol açık Cordoba ve stoper Inigo Martinez önemli eksikler. Barcelona tarafında Artur ve Arturo Vidal kadroya alınmadı. Messi de sakat.

Bilbao'da iki kanat oyuncusunun yokluğunda solda bir orta saha oyuncusu Unai Lopez'i, sağda ise defansif özelliği yüksek olan De Marcos'u izlememiz olası. Raul Garcia ile birlikte 5'li bir orta saha göreceğiz.

Barcelona tarafına bakarsak Griezmann'ın gelişiyle Valvarde bu tür sert deplasmanlarda Fransız'ın savunma yönünden de faydalanmak isteyecektir. Bilbao'nun 5'li orta sahasına karşı kağıt üzerinde 4-3-3 çıkıyor gibi gözükseler de Griezmann'ı biraz daha orta alana yakın oynatabilir. Aslında 4-3-1-2 gibi bir dizilişe yakın sahada olabilirler. Yine de Bilbao'nun orta alanda bir fazla olacağını söyleyebilirim.

İki taraf adına da bölüm bölüm iyi oyun bekliyorum. Suarez ve Inaki Williams net pozisyonlara gireceklerdir. Fakat skorun gelmesi biraz gecikebilir. Yazımı hazırlarken 2-3 gol ya da 2.5 altı arasında kararsız kalmıştım. İki taraftan birinin skor bulmakta zorlanacağını düşündüğümden 2.5 alta yöneldiğimi belirtmeliyim. 1-1, ya da 1-0 gibi skorlara yakınım. 2.5 altı tercihini 7/10 öne koydum. Taraf bahsinde skorda da belirttiğim gibi Bilbao'nın puanından yanayım. Yine de ilk maç olması nedeniyle taraf tahminine girmeyi tehlikeli buluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder