Ağustos 18, 2019

Real Betis - Valladolid İddaa Tahmini 18.08.2019

Real Betis'te eksik yok. Valladolid'te de önemli bir eksik bulunmuyor.

Sezon analizini yazarken Real Betis'in bir ya da iki forvete daha ihtiyacı olduğunu belirtmiştim. Ben yazıyı geçerken forvet transferi yapmayı başardılar. Hem de taşları yerinden oynatacak bir transfer oldu. Espanyol forveti Borja, Avrupa Ligi'nde oynama şansı varken eski teknik direktörü Rubi'yi tercih ederek Betis'e geçti. Borja'nın, Real Betis'in ve Rubi'nin kariyer çizgilerini tamamen değiştirecek bir transfer yapıldığını söyleyebilirim. Rubi gelir gelmez Borja'yı ilk 11'e koyacak. 4-3-3 sistemi ile Setien'in Betis'inden daha istikrarlı ve hücumda bitirici bir Betis izleyeceğimizi düşünüyorum. Sol bek Pedraza, sağda Fekir ve forvette Borja, Betis'in 11'indeki yenileri olacaklar. Canales, Guardado, Tello, Carvalho gibi oyuncular ise geçen sezondan 11'in oturmuş isimleri. Joaquin, Loren, Juanmi ve Lainez de yedekte şans bekleyecekler.

Valladolid tarafına gelirsek kadrolarını korudular. Çok önemli bir transfer yapılmadı. Forvette Sandro takımın yenisi olacak gibi gözüküyor. Valladolid hücumda planları olan kanatları ve bekleri iyi kullanan bir takım. Buna karşın forvet konusunda sorunlar yaşadıklarından ligin sonuna kadar düşme hattında kaldılar. Bu sezon da aynı sorunları yaşayabilirler çünkü Sandro bir çözüm değil, sorunun devamı olacaktır. Enes ve Guardiola ikilisini Sandro'ya kısa zamanda tercih edecek bir Sergio göreceğiz. Kenarlarda Toni ve Oscar Plano ile orta saha ikilisi Michel ile Ruben Alcaraz'ın da gole yakın oyuncular olması Valladolid'i bu tür deplasmanlarda skor anlamında rahatlatacak.

Betis kazanarak başlamak isteyecek ancak Valladolid kaleye dikine giden hızlı oyuncuları ve birbirini tanıyan takımı ile üretken olacaktır. Zor da olsa Valladolid'in skor bulmasını bekliyorum. Riskli bir tercih yine de oran bunu karşılıyor. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder