Ağustos 18, 2019

Espanyol - Sevilla İddaa Tahmini 18.08.2019

Espanyol'da Piatti ve David Lopez sakatlıkları sürüyor. Sol açık Adria Pedrosa da henüz hazır değil. Sevilla'da Banega cezalı.

Espanyol sezonu erken açtı. Avrupa Ligi'nde 2 tur geçtiler ve 4 resmi maç oynadılar. Genel anlamda zayıf rakiplerle oynadıklarını söyleyebilirim. Yine de kalelerinde gol görmemeleri ve David Gallego'nun altyapıdan yetiştirdiği birçok oyuncuya bu maçlarda şans vermesi olumlu gelişmelerdi. Karşımızda her hattıyla oturmuş ve hazır bir takım olduğunu söylebilirim.

Sevilla ise yeni teknik direktörü Lopetegui ve yepyeni oyuncuları ile sezona başlıyor. Jesus Navas, stoper Carriço, orta saha Fran Vazquez ve kaleci Vaclik dışında ilk 11'i tamamen değiştiren bir Sevilla göreceğiz. Hem ilk 11'in hem de sistemin oturması zaman alacaktır.

Bugün değerli taraf kesinlikle Espanyol'dur. Forveti Borja'yı kaybetmesine rağmen sezona formda başlayan Wu Lei, Ferreyra ve sol açık Vargas Sevilla'yı mağlup etmek için yetecektir. 2-0 ya da 2-1 skoruna yakınım. Oran yüksek olduğu için beraberlik tercihiyle birlikte Espanyol yenilmez bahsi denenebilir. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder