Ağustos 25, 2019

Barcelona - Real Betis İddaa Tahmini 25.08.2019

Barcelona'da Luis Suarez, Dembele ve Messi sakat. Alena kadro dışında. Real Betis'te forvet Borja Iglesias sakat. Kaleci Joel cezalı.

İki tarafın da eksikleri maçın hikayesini değiştirecektir. Barcelona açısından Messi her ne kadar maça yetiştirilmeye çalışılsa da son testler pozitif olmayınca riske edilmemesi uygun bulundu. Zaten sezon başı kampı yapmamış bir Messi'nin ne kadar faydalı olacağı da tartışmalıydı. Barça gençler ağırlıklı bir kadro ile maça çıkıyor. Valverde, Griezmann ve Rafinha ikilisini forvet hattında oynatacak. Orta sahanın ise Busquets, Artur, De Jong ve Rakitic'ten oluşması bekleniyor. Genel anlamda kalabalık ve savunma yapabilen bir orta alanla sahada olacaklarını söyleyebilirim. Aynı şekilde Griezmann'ın da savunma özellikleri düşünülünce R.Betis'in boş alanlar bulması zorlaşacaktır.

Betis tarafına bakarsak Fekir, Tello ve Loren'li bir hücum hattı bekleniyor. Beklerini çıkartarak kenarlardan gelmeye çalışan bir Betis izleyeceğiz. Ancak Barça'nın 4'lü orta sahası buna pek müsade etmeyebilir. Bu da oyunun sıkışabileceğini gösteriyor bana.

0-0 gidecek bir oyun pek beklemiyorum. İlla ki gol gelecektir. Barcelona kazanır bahislerine pek girmem. Sürpriz denemesi yapılabilir. Karşı gelmem. 3.5 altı bahsini değerli gördüğümü söylemeliyim. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder