Eylül 12, 2020

Cadiz - Osasuna İddaa Tahmini 12.09.2020

Cadiz'de eksik listesi kabarık. Ama 39 kişilik bir kadroları var ve 15-16 oyuncunun dışarıda kalması normal. Sol kanat Perea cezalı. Oyun kurucuları Alex sakatlıktan yeni çıktı, 11'de beklenmiyor. Osasuna'da Unai Garcia, Brasanac, Avila ve Brandon sakat. Forvet Enric Gallego'nun da yetişmesi zor gözüküyor. 

Cadiz'de yeni transfer Negredo forvet hattında bekleniyor. Stoper Mauro da yeni bir isim olarak ilk 11'de olacak. Osasuna tarafında iyileşen Avila'nın diğer ayağından sakatlanması canları sıktı. Aynı şekilde 3. forvet Marc Cardona da hazırlık dönemini sakat geçirmişti. Kadroda ama hazır değil. Avila'nın yokluğunda 9 numarayı alan Enric Gallego'nun da kadroda olması beklenmiyor. Arrasate 4-4-2 tercihiyle sahada olabilir. Elde kalan tek forvet Adrian'ın yanında sol açık Ruben Garcia'yı izleyebiliriz. Solda ise geçen sezon az şans bulan ama hareketli bir oyuncu olan genç Baraja'yı görebiliriz. 

Cadiz savunma yönü kuvvetli bir takım, bugün de orta alanda kalabalık olmayı tercih edecekler. Aynı şekilde Osasuna da forvetlerinin sakatlıkları nedeniyle orta saha oyuncusunu forvet hattında kullanacak. İki taraf adına hareketli bir maç izleriz. Ama son vuruşlarda zorlanabilirler. Bu anlamda 0-0 gidebilecek bir maç göreceğimizi düşünüyorum. Alt bahislerine yönelmektense KG yok seçimini değerli bulduğumu söyleyebilirim. 1-0 skoruna yakınım. KG yok seçimini 7/10 öne koyarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder