Eylül 19, 2020

Celta Vigo - Valencia İddaa Tahmini 19.09.2020

Celta Vigo'da iki kalecinin sakatlığı sürüyor. Valencia'da kaleci Cillessen, forvet Gamiero, orta saha Soler, stoper Mangala sakat. Cheryshev kadro dışında. 

Celta Vigo ilk maçında göz doldurdu. Skorun 0-0 geldiğine bakmamak gerek. Nolito, Emre ve Brais Mendez ile net pozisyonlara girdiler. Okay'ın hücum ve savunma arasında kurduğu köprü de Celta için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu gösterdi. Bugün stoperde yeni transfer Murillo'yu izleyeceğiz. Murillo dışında Eibar kadrosunun bozulmasını beklemiyorum. 

Valencia ise eldeki oyunculardan iyi bir yemek çıkarmaya çalışıyor. Levante karşısında beklediğim gibi oynadılar. Defansı ve orta sahası olmayan takım hücumda sürekli var olarak ayakta kalmak zorunda. Kang Inn'in liderliği ve mükemmel oyunu sürecektir. Javi Gracia sağ bekte oynattığı Wass'ı orta sahaya çekebilir. Elinde gençlerden başka bir sağ bek yok. Sağ açık olan Jason'u orda oynatacak gibi gözüküyor. Tandemde ise Diakhaby ve Paulista'yı göreceğiz. Celta Vigo sol kanattan Emre ve Nolito ikilisi ile etkili olacaktır. Valencia ise ofansif oyuncuları ile her an gole yakın olur. Vigo kalecisi Villar'ın da kalede güven vermediğini eklemeliyim.

İki takımın da gol atacağı, 3 ve 4. golleri de görebileceğimiz bir maç bekliyorum. Valencia'nın tüm maçları bu şekilde geçebilir. İki taraftan biri 3-2 kazanabilir. 2.5 üstü öncelikli bahsim olur. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder