Eylül 26, 2020

Valencia - Huesca İddaa Tahmini 26.09.2020

Valencia'da kaleci Cillessen, stoperler Paulista ve Mangala, orta saha Soler ile sol açık Cheryshev sakat. İyi haber Gameiro iyileşti ve kadroda. 

Huesca'da sol bek Maffeo ve orta saha Mikel Rico sakat. 

İlk maçında iyi bir görüntü veren Huesca, kendi sahasında oynadığı Cadiz maçında hayal kırıklığı yarattı. Galibiyetlerini beklemiyordum ama skor bulamamaları, mücadelelerinin düşük olması açıkcası biraz düşündürücü oldu. 

Valencia'ya gelirsek kadro sıkıntısı yaşayan Yarasalar, sakatlık dertleri ile iyice daralan bir kadro ile oynamak zorundalar. Stoperlerin yokluğunda genç Guillamon'un izleyeceğiz. 21 yaş altı milli formayı da giyen Guillamon geleceği parlak bir oyuncu. Geçen sezon da izleme şansı yakalamıştım. Mangala ve Diakhaby'den çok daha iyi bir stoper olduğunu söyleyebilirim. Bugün tek şanssızlığı Diakhaby ile birlikte oynayacak olması. 

Valencia bugün yine pozisyonlar verecektir. Fakat Huesca'nın geçen haftaki görüntüsü gol atmaları anlamında biraz çekinmeme neden oluyor. Diğer yandan Huesca kalecisi Andres Fernandez'in Cadiz maçındaki hataları puan kaybına neden oldu. Valencia'da fırsatçı golcü Maxi Gomez formda başladı ve gollerine devam edebilir. 

İki tarafın da skor bulacağı bir maç görebiliriz. Huesca'yı hücumda geçen hafta beğenmediğim için güvenim yüksek değil. 6/10 KG var denenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder