Eylül 19, 2020

Villarreal - Eibar İddaa Tahmini 19.09.2020

Villarreal'de sol bek Alberto Moreno ve sağ bek Ruben Pena sakat. Bacca'nın da kadroda olması zor. Eibar'da orta saha Diop cezalı. Sol bek Cote ve defans Arbilla sakat. 

İki takım da ilk maçlarında hayal kırıklığı yarattı. Biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu hissettirdiler. Ev sahibinde orta sahanın yeni oyunculardan kurulu olması organizasyonları etkiledi. İki bekin savunma hataları da rakibe şanslar verdi. Bugün Villarreal'de ilk maça göre beklerin değiştiğini göreceğiz. Sağ bekte tecrübeli Mario, solda ise yeni transfer Osasuna'dan hatırlayacağımız Estupinan forma giyecekler. Özellikle Estupinan'ı isabetli bir seçim olduğunun altını çizmek gerekir. Estupinan hücuma da savunmaya da üst düzey katkı verebilen bir isim. Villarreal savunmasının bugün daha iyi olacağını düşünüyorum. Problemleri orta alandan kaynaklanabilir. Parejo henüz forvet ikilisi ve kanat oyuncuları ile uyumlu değil. Her ne kadar Paco'yu iyi tanısa da takımın geri kalanı ile uyumu yakalaması zaman alacaktır. Ayrıca Valencia gibi bir takımdan kaptan olarak gelip burada da liderliği almak için fazla çaba ortaya koyacağına eminim. Bunun da stres yarattığı ortada. Parejo her geçen gün üzerine koyacaktır. 

Eibar'a gelirsek Mendilibar'ın imdadına iki yeni tranfer yetişti. Forvete Muto'yu. Sol beke Kevin'i aldılar. Bunlar şimdilik pansuman etkisi yaratır. Çünkü takımın çok eksiği var. Ne forvetler ne de orta saha çalışmıyor. Kevin ayağının tozuyla ilk 11'de başlayacak gibi. Hücumcu bir bek olunca Mendilibar'ın ona hemen sarılması normal çünkü beki de yoktu. Keza Muto'dan da katkı alacaktır. 2. yarı oyuna sokması beklenebilir. 

İlk yarı için sakin ve temposuz bir maç izleyebiliriz. Villarreal daha fazla arayan taraf olacaktır. Ancak kaleci Dimitrovic'in formda başladığını belirtmem gerek. 2. yarı değişikliklerle oyunun daha fazla hareketlenmesini bekliyorum. İlk yarı 0 seçimi 6/10 oynanabilir. 1-0 skoruna yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder