Eylül 27, 2020

Osasuna - Levante İddaa Tahmini 27.09.2020

Osasuna'da stoper Aridane, orta saha Brasanac, forvet Avila sakat. Levante'de Rochina sakat. 

Osasuna'da iki yeni transfer ilk 11'de olabilir. Sol kanat Jony ile forvet Calleri'yi sahada görebiliriz. Malaga ve Gijon'dan hatırlayabileceğimiz Jony'nin iyi bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Calleri ise gereksiz bir hamle olmuş. Enric Gallego ve forvet Avila'nın sakatlığında Adrian ve Marc Cardona ile beraber forvet hattını götürebilecek bir Osasuna olabilirdi. Fakat Arrasate sanıyorum iç sahada merkez forvet kullanmak istiyor bu yüzden Calleri seçimi yapılmış. Hep düşen takımlarda izlediğimiz Calleri yetenekleri kısıtlı bir oyuncu. Osasuna'ya da fazla birşey katabileceğini sanmıyorum. Getafe karşısında son 10 dakikalık bölümde Marc Cardona'nın pozisyonları vardı. Kupa maçlarında da izlediğim Cardona ilk seçeneklerden biri olabilir. 

Levante tek maç yaptı. Valencia derbisinde öne geçmesine karşın 4-2 yenildi. Henüz yeni transferler takıma giremediler. Morales, Roger ve Bardhi üçlüsü ile gol aramaya devam ediyorlar. 

Ev sahibinin ağır basacağı bir maç görebiliriz. Ancak yeni oyuncuların ilk 11'de başlayacak olması hücumu etkileyebilir. 2.5 altı bahsini değerli gördüm. 7/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder