Eylül 30, 2020

Real Madrid - Valladolid İddaa Tahmini 30.09.2020

Real Madrid'te Kross sakat. Valladolid'te kaleci Masip, defans Moyano, stoper Joaquin, Kiko ve kaptan Ruben Alcaraz sakat. 

Eksiklerine karşın bu sezon geniş bir kadro kuran Valladolid izleyeceğiz. Bugün Orellana ve forvet Guardiola dinlenebilirler. Hafta içi sahne almayan Oscar Plano ve forvet Weisman ileride yer alacak. Valladolid açısından iyi bir başlangıç yapılmadı. Fakat sonuçlar her zaman yanıltıcı olabiliyor. Geçen sezon Barnabeu'da Real'den puan çalan bir takım oldular. Kendi sahalarındaki maçı da uzun bir süre 0-0 götürmüşlerdi. Yalnız defans yaparak değil, rakibe oyununu kabul ettirerek bu işi başardıklarını söyleyebiliriz. 

Real Madrid 0-0 ve 2-3 gibi iki farklı skor ve farklı oyunlar oynadı. Zidane'nın çıkaracağı 11'ler ve sistem değişken olabiliyor, bu da oyunu etkiliyor. Vinicius ve Benzema forvet hattı, Modric ve Isco ile tamamlanabilir. Sol bekte ise Marcelo bekleniyor. Zidane'nin elinde Odegaard ve Isco gibi oyun kurucular olsa da Modric'in yeri her zaman başka oluyor. 

Valladolid geçen sezon ilk yarılarda Real'den gol yememeyi başardı. Kalede Masip'in olmaması tek handikapları bana göre. Yine ilk yarı için ufak miktar sürpriz denemesi yapılabilir. İlk yarı beraberlik 5/10 oynanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder