Eylül 13, 2020

Valladolid - Real Sociedad İddaa Tahmini 13.09.2020

Valladolid'te kaptan Ruben Alcaraz ve forvet Gassama sakat. Sağ kanat Antonito kadroya alınmadı. Real Sociedad'ta Willian Jose virüs nedeniyle karantinada. İki as bek Zaldua ve Monreal, orta saha Illaramendi, yeni transfer David Silva ve orta saha Zubimendi sakat. 

Sociedad eksikleri nedeniyle biraz sorunlu bir başlangıç yapabilir. Altyapıdan yetişen Roberto Lopez ve Barrenetxea gibi gençlerini hücumda kullanabilirler. Oyarzabal ve Januzaj'ın ilk 11'de olması beklenmiyor. Forvette Isak yer alacak. 

Valladolid tarafına bakarsak bu sezon forvette daha geniş bir rotasyonları olacak. Sergio, Orellana üzerine bir takım kuracak. Orellana, Oscar ve Waldo üçlüsünü Sergi Guardiola'nın arkasında izleyeceğiz. Weismann, Toni ve Hervas üçlüsünü de 2. yarıda yedek güç olarak izleyebiliriz. 

Sociedad hücumda ve bek bölümünde ideal oyuncularından eksik olacağı için üretkenlikte zorlanabilir. Valladolid ise daha fazla pozisyona girerek kendi sahasında 3 puanla başlamak için yeterli oyunu ortaya koyacaktır. Ev sahibi yenilmez bahsi 7/10, düşük oranlı da olsa önceliğim olur. 0-0, 1-0 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder