Eylül 29, 2020

Getafe - Real Betis İddaa Tahmini 29.09.2020

Getafe'de önemli bir eksik yok. Betis'te yeni ve önemli eksik sağ bek Emerson cezalı. Guardado, Camarasa, kaleci Bravo ve sağ bek Montoya sakat. 

Getafe iki maçta 4 puanla başladı. Şanslı bir başlangıç yaptılar. Osasuna karşısında beraberlik de alabilirlerdi. Alaves maçı ise iki taraf adına da pozisyonlu geçen bir mücadele oldu. Getafe'nin geçen sezonlardan farklı olarak defansta düzensiz olduğunu ve fazla pozisyon verdiğini söyleyebiliriz. Hücumda ise şimdilik Mata formsuz, partneri Jorge Molina'yı da arıyorlar. Enes ve Cucho mücadele eden ve arayan isimler olsa da az pozisyonda gol katkısı verebilecek efektif santraforlar değiller. Getafe sezonun 2. yarısında forvet takviyesi yapabilir. 

Betis'e gelirsek Real karşısında penaltı ve kırmızı kart şanssızlığı ile puan almaları gereken maçı 0 puanla tamamladılar. Betis'in dengeli ve sağlam bir görüntü verdiğini söyleyebilirim. Forvet Borja, Real karşısında dinlendi, bugün 11'de başlayacaktır. Joaquin yerine de sağda Aitor'u izleyeceğiz. Sağ bekte Emerson ve yedeği Montoya'nın yokluğunda devşirme olarak stoper Mandi'yi görebiliriz. Sidnei'yi de stoperde izleyeceğiz. Mandi ve Aitor'lu sağ bek rakibin en değerli oyuncusu Cucurella ile mücadele edecek. Pellegrini'nin muhtemel Aitor hamlesi bu kanattaki dengeleri değiştirmek üzerine yapılacaktır. Joaquin'e göre tempolu, savunma yönü kuvvetli olan Aitor'un Cucu ile mücadelesini ilgiyle izleyeceğimizi söyleyebilirim. 

Getafe büyük ihtimalle topu ceza sahasına taşımakta değil, son vuruşlarda zorlanacaktır. Betis ise ilk pozisyonları üretip öne geçerek maçı kontrol edebilir. Beraberliğe yakın bir maç izleriz. 1-1 skoruna yakınım. Betis yenilmez bahsini 7/10 öne koydum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder