Eylül 26, 2020

Real Betis - Real Madrid İddaa Tahmini 26.09.2020

Real Betis'te Guardado ve Camarasa'nın sakatlığı sürüyor. Real Madrid'te Asensio, Hazard ve Mariano kadroda yok. 

Real Betis bir Pellegrini takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Alaves ve Valladolid maçlarında rakiplerinden daha fazla maçı isteyen, topa hakim, savunmada dengeli bir takım izledim. Evet rakipler kolaydı ve asıl ciddi sınavlarını bugün verecekler. Yine de özellikle Valladolid karşısında dikkat ettiğim maçı erken koparmaları ve geriye kalan kısımda rakibe net bir şans vermemeleri oldu. Carvalho ve Guido Rodriguez ile savunması kalabalık ve kesici özelliği iyi olan bir Betis izliyoruz. 

Real Madrid, Sociedad karşısında hayal kırıklığı yarattı. Sociedad'ın ilk haftaki görüntüsü pozisyonlar verebileceğine işaret ediyordu. Son paslarda tutarsız olan ve topu ceza sahasına taşısa da içeride çoğalamayan Zidane'nin ekibi dış şutlara bağlı kalacak gibi gözüküyor. Zidane'nin değişikliklerde geç kalmasını da yedeklerin yetersiz olmasına bağlayabiliriz. Bugün Isco ve Lucas ile en azından alternatif bir yedek alanı göreceğiz. 

Real Betis'te iki haftadır kazanan kadro ve 11 bozulmuyor. Real Madrid'te ise Odegaard ve Rodrygo yerine Valverde ve Casemiro ile 4'lü bir blog orta saha izleyebiliriz. Uzun süre 0-0 gidebilecek, iki takımın da boş alanları nadir bulacağı bir maç görebiliriz. 2.5 altı bahsini öne koydum. 8/10 1-0 ya da 1-1 skorlarına yakınım. Betis yenilmez bahsi de düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder