Eylül 12, 2020

Eibar - Celta Vigo İddaa Tahmini 12.09.2020

Eibar'da yedek defans Arbilla ile sol bek Jose Angel Cote sakat. Celta'da kaleciler Ruben ve Sergio sakat. 

Eibar tüm dezavantajlarına rağmen içeride baskılı başlamaya çalışan ve kenar bekleri ile ceza sahasına ortalar yapmayı seven bir ekip. Bugün de Celta'nın üzerine giderek ilk bölümden baskı kurmaya çalışacaktır. Eibar açısından dezavantaj hücumda sağda ve solda oynayan iki oyuncusu Takashi ve Pedro Leon'un eski günlerinden çok uzak olması. Bugün iki forveti Sergi ve Kike Garcia'nın çabasıyla gol bulmaya çalışan bir Eibar izleriz. Ancak organize hücumlarda zorlanacaklardır. Sol bek Cote'nin yokluğu da önemli. 

Celta tarafına bakarsak kaleciler dışında önemli bir eksik yok. Celta pandemi döneminin sonunu da 3. kalecisi Ivan Villar ile getirmişti. Sanıyorum teknik ekip Villar'a güveniyor ki transfer yapmadılar. Başka bir eksikleri yok. Yeni transferler Real Madrid altyapısı menşeli oyun kurucu genç Baeza ve orta saha Renato Tapia'yı ilk 11'de görebiliriz. Nolito ve Aspas'ı hücumda izleyeceğiz. Orta sahada Denis Suarez ve Beltran ile teknik kapasitesi yüksek ve hücumda daha fazla şeyler vadeden bir Celta göreceğiz. 

Eibar topu ayağında tutarak baskı kurmaya çalışır ama son paslarda zorlanır. Celta ise orta sahada kazandığı topları karşı kaleye çabuk geçirecektir. İlk golü Celta'dan bekliyorum. 7/10 Maç sonu için bir öngörüde bulunmak zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder