Eylül 20, 2020

Real Sociedad - Real Madrid İddaa Tahmini 20.09.2020

Real Sociedad'ta sağ bek Zaldua, forvet Willian Jose, orta saha Illaramendi, Zubeldia ve Zubimendi sakat. Real Madrid'te Hazard, Isco, Lucas ve Asensio sakat. 

Real Sociedad ilk maçında iyi bir görüntü vermedi. Eksikleri nedeniyle hazır olmayan bir takım izledim. Orta sahada organize olmakta ve kenar oyuncularını pozisyona sokmakta zorlandılar. Bu organizasyon eksikliğini gidermek için Oyarzabal'ı forvet arkasına çekecek gibi gözüküyorlar. 

Real Madrid ise ilk maçına çıkıyor. Bir tek Getafe ile hazırlık maçı yaparak lige giriş yapıyorlar. Lig arası uzun olmadığı için bazı oyuncuların formlarını sürdürdüğünü görebileceğiz. 

Geçen sezon deplasmanlarda zorlanan bir Real Madrid vardı. Onlara güvenmek kolay değil. Ev sahibi eğer iyi bir görüntü vermiş olsaydı ve eksiklerinı arayacağını düşünmeseydim Real Sociedad lehine bir bahis alabilirdim. Ancak hücumda kopuk kopuk oynayarak Real Madrid'ten puan çalmaları kolay olmayacaktır. 0-1 ya da 1-2 skorlarına yakınım. Real Madrid kazanır bahsini öne koyarım. 8/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder