Eylül 13, 2020

Valencia - Levante İddaa Tahmini 13.09.2020

Valencia'da kaleci Cillessen, sağ açık Jason ve forvet Gamiero sakat. Levante'de oyun kurucu Rochina ve forvet Roger Marti sakat. 

Valencia açısından bu derbi maçtan sağ çıkabilecek bir hücum kadrosu ellerinde var ama defans ve orta saha evlere şenlik olacaktır. Javi Gracia 4-2-3-1 sistemini tercih edecek gibi. Forvette Maxi Gomez, oyun kurucu Kang In, kenarlarda Manu Vallejo ve Guedes'i izleyeceğiz. Stoperde saatli bomba Mangala ile Paulista yer alacak. Orta sahada genç Esquerdo ve Kondogbia görev yapacaklar. 

Levante tarafına bakarsak muhtemel 11'lerde tamamen defansif bir takımla sahaya çıkacak gibi duruyorlar. Forvette Morales ile Sergio Leon olurken, orta sahada Melero, Radoja, Campana ve De Frutos'u izleyeceğiz. Valencia'nın onca zaafına rağmen Paco Lopez'in çekingen ve durdurmaya yönelik bir 11 çıkarak olması benim pek hoşuma gitmedi. Geçen sezon çok az süre alan 3. forvet Sergi Leon'a çok güvenmiyorum. Keza yeni bir transfer olan De Frutos da henüz takıma alışkın değildir. Levante'nin en iyi oyuncuları ki Valencia'nın orta saha zaafını en iyi değerlendirebilecek isim olan Bardhi ve sağ açık Hernani kenarda olacaklar. Bu iki oyuncu oyuna girmeden Levante lehine bir bahis almam. 

Valencia'da ise özellikle Kang In, teknik kapasitesi ve oyun kurma özelliğiyle takımı sırtlamaya çalışacaktır. Erken tahmin Levante çifte şans bahsim vardı. Levante'nin defansif ve düz oyunculardan kurulu 11'inden hoşlanmadığım için maçı pas geçmeyi seçtim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder