Eylül 29, 2020

Real Sociedad - Valencia İddaa Tahmini 29.09.2020

Real Sociedad'ta Illaramendi ve Zubeldia sakat. Valencia'da Soler, Paulista, Mangala ve Cheryshev sakat. 

Sociedad geçen sezonun sonundaki Pandemi dönemini kötü geçirmişti. Odegaard'ın sakatlığıyla o bölgeye ikinci bir oyuncu monte edemediler. Şimdi Odegaard gitti ama David Silva'nın kadroya katılması Sociedad adına bambaşka şeyler söylememizi sağlayacak. Silva, Elche karşısında resitallerinden birini sundu. Hücumdaki oyuncularla aynı frekansa gelmeye başladıklarını gözlemledim. Çıktığı iki maçta da gol bulan Roberto Lopez ve Barranetxea gibi iki genç yetenek de Sociedad'ın derin kadrosunda önemli alternatifler. Üstelik daha Willian Jose'nin sahne almadığını da eklemeliyim. Sociedad'ın tek sorunu tecrübeli bir stopere sahip olmamaları. Bu yüzden kalelerinde gol görme yüzdeleri de yüksek olacaktır. 

Valencia, Huesca karşısında da gol yemeyi başardı. Hücumda ise ilk iki maçtaki görüntülerinden uzaktılar. Bu maçta puan almak adına gol bölgesinde şanslı olmak zorundalar. Aksi takdirde kalelerini kapatmaları zor gözüküyor. 

Sociedad'ın en az 2 gol bulabileceği bir maç izleyeceğiz. Kazanmaya da yakın olurlar. Sociedad 1.5 üstü gol atar 8/10 bahsini daha değerli bulduğumu söyleyebilirim.  3-0, 3-1 skorlarına yakınım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder